Οι 21 διαγωνιζόμενες μπήκαν στο σπίτι του ριάλιτι μόδας και μέχρι να το συνηθίσουν, ήρθε η ανατροπή που ήταν η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης.

Συνάντησαν την ίδια μέρα, σχεδόν άυπνες, τους κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου και Γιώργο Καράβα, στην ταράτσα ενός από τα πιο ψηλά κτίρια στο κέντρο της Αθήνας και είδαν μια παραμυθένια σκηνή να εκτυλίσσεται μπροστά τους: σε ύψος 40 μέτρων από το έδαφος η Mary Vitinaros έκανε κούνια με θέα το κενό!

Οι τρεις κριτές ενημέρωσαν τις κοπέλες ότι θα έχουν να φέρουν σε πέρας την καμπάνια ενός γαλλικού αρώματος και αυτό που έχουν να κάνουν είναι να κάνουν κούνια στον αέρα και να δείχνουν υπέρλαμπρες, αλλά και όσο το δυνατόν πιο «ακριβές».

Παρά τον φόβο για το ύψος τα περισσότερα μοντέλα μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της δοκιμασίας κάνοντας την απόφαση των κριτών αρκετά δύσκολή. Η πρώτη αποχώρηση προκάλεσε έκπληξη και μία από τις παίκτριες δεν κατάφερε να ανταποκριθεί καθόλου στο ζητούμενο. Η πρώτη παίκτρια, που είδε την πόρτα της εξόδου από το διαγωνισμό μοντέλων, ήταν η Κατερίνα, η οποία δήλωσε πως θα επιστρέψει πίσω στα δύο της παιδιά.

.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!