Το βράδυ της Δευτέρας 26/9 παρακολουθήσαμε την 3η μέρα των auditions του GNTM 5.

H Ειρήνη από την Κύπρο πήγε στον διαγωνισμό για να κυνηγήσει το όνειρό της ωστόσο, τους τελευταίους 8 μήνες βιώνει ένα μεγάλο πένθος, αφού έχασε τον πατέρα της από κορωνοϊό όπως είπε. Η 18χρονη κοπέλα όταν μίλησε για εκείνον στους κριτές δεν άντεξε και λύγισε. Με δάκρυα στα μάτια είπε ότι ο μπαμπάς της ήταν ο πιο μεγάλος της θαυμαστής.

«Η ζωή συνεχίζεται και ελπίζω να ήταν χαρούμενος για εμένα!» είπε η Ειρήνη.

«Κοίτα σίγουρα έχει κάνει ένα κορίτσι, το οποίο είναι μέσα – έξω καταπληκτικό και νομίζω ότι η δύναμή σου μετά από αυτούς τους μήνες να έρθεις και να δοκιμάσεις εδώ και να δείξεις ότι μπορείς να πας παρακάτω και να τον κάνεις περήφανο, για όλους μας είναι μοναδικό!» της είπε ο Τάσος Σοφρωνίου.

Στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά σηκώθηκε από τη θέση της και πήγε να την πάρει μία μεγάλη αγκαλιά. Ο πατέρας της Ειρήνης ήταν μόλις 54 ετών και αυτό συγκίνησε τους τέσσερις κριτές.

Η Ειρήνη συγκέντρωσε 3 «Ναι» αλλά «όχι» από τη Σοφία Χατζηπαντελή η οποία ξέσπασε, αντιδρώντας πως η Κύπρια διαγωνιζόμενη που είχαν μπροστά τους δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο σε σχέση με άλλες Κύπριες κοπέλες.

«Είναι Κύπρια, έτσι είμαστε εμείς στην Κύπρο» τόνισε η Σοφία Χατζηπαντελή!

Μάλιστα, σηκώθηκε από την θέση της και έφυγε στην άκρη του πλατό κάτι το οποίο εξόργισε τον Τάσο Σοφρωνίου, ο οποίος της απάντησε ότι είναι η άποψή της και εκείνος έχει διαφορετική.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο:

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!