Στην χθεσινή δοκιμασία τα κορίτσια του GNTM 5 κλήθηκαν να περπατήσουν με φορέματα του διάσημου σχεδιαστή Peter Dundas για ένα φαντασμαγορικό fashion show.

Ωστόσο, η Coty απογοήτευσε τους κριτές, καθώς δεν μπορούσε να περπατήσει καλά με ψηλοτάκουνα παπούτσια. Το μοντέλο τότε αποκάλυψε πως δεν νιώθει 100% γυναίκα και θεωρεί πως είναι και αγόρι και γυναίκα.

«Θεωρώ ότι δεν έχω κάποια ταυτότητα στο περπάτημα γιατί είναι κάτι που δεν έχω δουλέψει. Τα high heels είναι για εμένα άγνωστα τελείως… Δεν χρειάστηκε. Το ύψος το έχω. Δεν θα επέλεγα να βάλω έξω τακούνι. Εγώ δεν νιώθω 100% γυναίκα, ας ξεκινήσω από εκεί. Θεωρώ πως είμαι κι αγόρι και γυναίκα. Δεν θα έβαζα έξω ψηλά», είπε αρχικά η Coty στους κριτές.

Και συνέχισε στην κάμερα: «Νιώθω ελαφρώς ελαφρύτερη. Σίγουρα κρύβω και μια πτυχή του εαυτού μου, που είναι υπό μελέτη κι είμαι πολύ ανοιχτή στο να το εκφράζω. Δεν είναι ταμπέλα σε καμια περίπτωση. Νιώθω κι αγόρι και κορίτσι. Το ότι υπάρχουν οι ταμπέλες, μας βγάζουν από το βασικό το πως αισθανόμαστε και σήμερα μάλλον μοιράστηκα πως αισθάνομαι».

Δείτε το βίντεο από το GNTM.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!