Το GNTM επέστρεψε με νέο επεισόδιο και με νέα δοκιμασία αποχώρησης.

Η φωτογράφιση της Δευτέρας (7/11) ήταν εμπνευσμένη από το στυλ της Μαρίας Αντουανέτας. Η Mary Vitinaros έκανε την εμφάνισή της ως το ζωντανό reference της εποχής, αφήνοντας τα κορίτσια άφωνα.

Στη συνέχεια οι διαγωνιζόμενες χωρίστηκαν σε τετράδες και μετά από κλήρωση τις μοιράστηκαν τέσσερα συναισθήματα, που θα έπρεπε να εκφράσουν στη φωτογράφισή τους.

Η δυσκολία έμοιαζε να μην έχει τέλος, γιατί παράλληλα με τα βασιλικά ρούχα, τα αξεσουάρ και τις τεράστιες περούκες, τα κορίτσια είχαν να διαχειριστούν και σύγχρονα αντικείμενα της καθημερινής ζωής, τα οποία λειτουργούσαν ως props στη φωτογράφισή τους. Ο φακός της Όλγας Τζήμου έπιασε τις καλές στιγμές των μοντέλων, παρόλο που οι περισσότερες φάνηκαν να δυσκολεύονται πολύ

Η Ζωή και η Γιέβα είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες της δοκιμασίας.

Πτωτική πορεία σημειώνει η Γιέβα μάλιστα και «τα άκουσε» από τους κριτές για τις επιδόσεις της. Ο Τάσος Σοφρωνίου δεν χαρίστηκε και της επισήμανε ότι το αποτέλεσμα που έφερε στο πλατό ήταν τραγικό.

«Λοιπόν Γιέβα είσαι ένα κορίτσι, που έχεις αποδείξει πως μπορείς να κάνεις καριέρα. Μέχρι στιγμής είσαι η μοναδική που έχει πάρει δύο φορές τη φωτογραφία της εβδομάδας. Δεν είναι δυνατόν, μετά από το προηγούμενο πλατό, που για εμένα ήταν σπαρακτικό γιατί πιστέψαμε ότι -επειδή έχεις δείξει τόσο καλά δείγματα- αυτήν την εβδομάδα θα τα έσπαγες. Εγώ Γιέβα μου σε αγαπώ, σε εκτιμώ, το ξέρεις, αλλά πρέπει να σου ότι αυτό είναι tragic» σημείωσε ο Τάσος Σοφρωνίου.

Για το άσχημο αποτέλεσμα της φωτογραφίας της συμφώνησαν κι οι υπόλοιποι κριτές.

Οι κριτές αποφάσισαν τελικώς να αποχωρήσει η Γιέβα, η 19χρονη φοιτήτρια από την Ουκρανία.

Το νεαρό μοντέλο μόλις άκουσε ότι αποχωρεί έβαλε τα κλάματα. «Μπορείς να κάνεις πράγματα απλά πρέπει να τα βρεις λίγο με τον εαυτό σου. Ηρέμησε, μπορεί να μην σου πηγαίνει το παιχνίδι» της είπε η Βίκυ Καγιά.

«Περίμενα να φτάσω πολύ πιο μακριά, περίμενα τελικό. Πίστευα ότι θα μπορώ. Πίστευα ότι έτσι πρέπει να γίνει. Δε θέλω να το πιστέψω ότι έχασα» είπε κλαίγοντας η Γιέβα.

Στη συνέχεια όταν πήγε να χαιρετήσει τα υπόλοιπα μοντέλα ένιωσε μία αδιαθεσία και έπαθε κρίση πανικού.

Στο πλατό μπήκε αμέσως η διασώστρια, η οποία της έδωσε τις πρώτες βοήθειες.

Η Γιέβα όπως είπε αργότερα έπαθε κρίση πανικού γιατί σκέφτηκε ότι η ζωή που την περιμένει έξω θα είναι δύσκολη και δε θα μπορεί να συνεχίσει τις σπουδές της. Η Βίκυ Καγιά την καθησύχασε και της υποσχέθηκε ότι θα τη βοηθήσουν όλοι για να βρει τον δρόμο της και να μη σταματήσει τις σπουδές της.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το GNTM.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!