Το βράδυ της Τρίτης στο επεισόδιο του GNTM τα επίδοξα top models κλήθηκαν να βυθιστούν σε μια από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές πισίνες και να αποδώσουν με φυσικότητα καθημερινές δραστηριότητες, στο φακό του Διονύση Κούτση.

Μια εντυπωσιακή φωτογράφιση για λογαριασμό καμπάνιας χυμών, η οποία απαιτούσε τεχνική, ψυχραιμία, χάρη και στοιχεία υποκριτικής. Ομάδα εξειδικευμένων δυτών, με τον απαραίτητο εξοπλισμό, βρισκόταν διαρκώς δίπλα στους διαγωνιζόμενους για να φροντίσουν την ασφάλειά τους. Ωστόσο, τα πολλαπλά ζητούμενα κάτω από το νερό δυσκόλεψαν τα περισσότερο μοντέλα πολύ περισσότερο από τις αρχικές τους προβλέψεις.

Έτσι, στο πλατό, οι κριτές κλήθηκαν να επιλέξουν εκείνον ή εκείνην που θα έπρεπε να κλείσει την πόρτα του GNTΜ και να αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας του STAR.

Η Βίκυ Καγιά, ο Άγγελος Μπράτης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Δημήτρης Σκουλός αποφάσισαν λοιπόν να αποχωρήσει από το GNTM η Παρασκευή Κερασιώτη καθώς δεν κατόρθωσε να βγάλει εις πέρας τη δοκιμασία με αποτέλεσμα να μην παρουσιάσει ορθή λήψη.

Η Παρασκευή αποχαιρετά το σπίτι του GNTM

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!