Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε η Ελένη, το τρανς μοντέλο, το οποίο συμμετείχε στον πέμπτο κύκλο του GNTM, η οποία πέρασε στη φάση του bootcamp, ωστόσο δεν πήρε το εισιτήριο για το σπίτι του ριάλιτι μόδας.  

Το 19χρονο μοντέλο μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση με τους γονείς της και ανέφερε: «Με τον πατέρα μου δεν έχουμε καμία επικοινωνία. Ούτε πριν το GNTM ούτε μετά. Δεν ξέρω καν αν το έχει δει. Ούτε με τη μητέρα μου έχει επικοινωνία εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Όσο ζούσα στο χωριό τα πράγματα ήταν οκ γιατί έπεσε και ο Covid και κάπως βόλεψε στο να ανθίσω. Όταν βγήκαμε από τις καραντίνες εγώ ήμουν ένας άλλος άνθρωπος. Είχαν μακρύνει τα μαλλιά μου.

Ξαφνικά ο κόσμος σε εκείνη τη μικρή κοινωνία που μεγάλωσα είδε κάτι το οποίο δεν γνώριζε. Τύπου από που ήρθες; Πάντα με στήριζε η μητέρα μου. Είναι πάντα δίπλα μου σε όλα. Όταν της εξομολογήθηκα ότι είμαι γυναίκα, ανακουφίστηκε, γιατί αυτό που εισέπραξε είναι ότι το παιδί μου βρήκε τον δρόμο του και θα είναι ευτυχισμένο».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!