Λίγες ώρες μετά τη μεγάλη του νίκη στον τελικό του GNTM, o Ηρακλής Τσουζίνοφ αποκάλυψε πως χώρισε από τη σύντροφό του, Αγγελική Κάτρη.

Μάλιστα ο νικητής του GNTM 3 έκανε μάλιστα και το επόμενο βήμα στο Instagram, διαγράφοντας τα τρυφερά ενσταντανέ με την πρώην σύντροφό του, από τον προσωπικό του λογαριασμό.

Η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κούκου» συνάντησε την Αγγελική Κάτρη, η οποία μίλησε για το χωρισμό της με τον Ηρακλή.

«Οι συγκυρίες αλλάζουν, οι άνθρωποι αλλάζουν όπως το είπε και στα stories μου. Οπότε λογικό είναι. Εξαρτάται και από τι άτομα συναναστρέφεσαι. Αλλάζουν πολλά γενικά… Δεν υπήρξε άσχημος χωρισμός. Ο καθένας πήρε το δρόμο του και στα επαγγελματικά εννοείται. Εγώ στο χορό, εκείνος στο modelling. Είμαστε πολύ κομπλέ μεταξύ μας. Στήριξα τον Ηρακλή μέχρι την τελευταία στιγμή, περάσαμε πολλά μαζί. 

Του είπα τα συγχαρητήριά μου για τη νίκη του, τότε ήταν γη τελευταία φορά που μιλήσαμε. Όταν βρισκόμαστε σε ένα σπίτι με πάρα πολλά άτομα, καινούργιο περιβάλλον, είναι πολύ λογικό ένα άτομο να αποκτά νέες συνήθειες.

Απλά τώρα έχει κλείσει αυτός ο κύκλος, δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον. Νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου. 
Δεν είμαι η Αγγελική του Ηρακλή, είμαι η Αγγελική η δική μου… Δεν θεωρώ σημαντικό ότι έσβησε τις κοινές μας φωτογραφίες στο Instagram. Από τη στιγμή που είμαι πρώην λογικό. Εγώ έσβησα μία φωτογραφία, την άλλη την κράτησα μ ’αρέσει πολύ. Εκείνου ήταν και πρώτο post. Ακόμα ακολουθούμε ο ένας τον άλλον.» ανέφερε χαρακτηριστικά η πρώην σύντροφος του Ηρακλή.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!