Στο επεισόδιο της Δευτέρας του GNTM, οι διαγωνιζόμενοι μας μετέφεραν στη ζωή των Amish σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο και πόζαραν εκτελώντας αγροτικές εργασίες, μπροστά στο φακό του Δημήτρη Κλεάνθους.

Οι Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης και Γιώργος Καράβας, έδωσαν κατεύθυνση στα παιδιά, τα οποία σε κάποια σημεία δυσκολεύτηκαν να σταθούν στο ύψος των μοντελικών απαιτήσεων. Ανάμεσα στα μοντέλα που πήραν disadvantage ήταν η Ειρήνη, στην οποία η αγροτική εργασία που της ανατέθηκε ήταν το κουβάλημα φρούτων και καρπών.

Το βάρος των φρούτων ήταν περίπου 25 κιλά με την Ειρήνη να μην μπορεί να το διαχειριστεί εύκολα.

«Για μένα το να μη τα παρατήσω και να προσπαθήσω να βγάλω το καλύτερο που μπορώ είναι win. Τώρα ότι είναι να γίνει ας γίνει…», δήλωσε αμέσως μετά την διαδικασία φωτογράφισης και παραδέχθηκε πως δυσκολεύτηκε πολύ ενώ έσπευσε στην αγκαλιά των παιδιών από την παρέα της και ξέσπασε σε κλάματα λόγω της κακής της απόδοσης.

«Έχουν μπερδευτεί όλοι, αυτό που φοβάμαι δεν είναι μην πάω στο πλατό και δεν έχω λήψη κι αποχωρήσω. ΟΚ όλα μέσα στη ζωή είναι. Βγήκε μια πίεση από το βάρος… οκ, αυτό!», είπε στο τέλος η Ειρήνη.

Δείτε το βίντεο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!