Η Γαρυφαλιά Καληφώνη την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του GNTM από όπου και αποχώρησε οικειοθελώς, κατάφερε να ξεχωρίσει με την ομορφιά και την ομοιότητά της με την Scarlett Johansson.

Τα τελευταία χρόνια, το μοντέλο – που ασχολείται πλέον με το Instagram και το Youtube – βρισκόταν σε σχέση με γοητευτικό μετρ του Κωνσταντίνου Αργυρού, Κωνσταντίνο Κυριακού. Οι δυο τους φαίνεται πως ζούσαν έναν θυελλώδη έρωτα, με τις κοινές αναρτήσεις στα social media να είναι κάτι παραπάνω από συχνές.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως ο Κωνσταντίνος λείπει αρκετά από τα social της Γαρυφαλιάς, με τους διαδικτυακούς της φίλους να αναρωτιούνται αν το ζευγάρι έχει χωρίσει.

Η Γαρυφαλιά Καληφώνη σε ερώτηση follower σχετικά με τη σχέση της απάντησε ως εξής: «Το ρωτάτε συνέχεια! Ισχύει δεν ισχύει δεν θα το έλεγα ποτέ στα social. Αυτή τη στιγμή ανυπομονώ μόνο να σας δείξω αυτό που ετοιμάζω και είμαι τέρμα χαρούμενη. Είμαι καλά και αυτό έχει σημασία» ενώ σε άλλη ερώτηση δήλωσε: «Είμαι καλά! Είναι δημιουργική περίοδος για μένα, έχουν αλλάξει πολλά και προσπαθώ να τα διαχειριστώ».

Η Γαρυφαλιά Καληφώνη απέφυγε να απαντήσει ευθέως για το αν χώρισε. Όπως και να έχει ο χρόνος θα δείξει.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!