Γωγώ Μαστροκώστα: Μίλησε ανοιχτά στην Ελεονώρα Μελέτη για τη μάχη της με τον καρκίνο

Γωγώ Μαστροκώστα: Μίλησε ανοιχτά στην Ελεονώρα Μελέτη για τη μάχη της με τον καρκίνο

Κατάθεση ψυχής έκανε στην Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ της Τρίτης η Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία μίλησε ανοιχτά για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.


«Τρεις μέρες αφότου γέννησα ο γιατρός μου ανακοίνωσε ότι έχω καρκίνο στο στήθος. Πριν την πρώτη μου εγκυμοσύνη εγώ είχα ψηλαφίσει κάτι. Δεν στεκόμαστε ποτέ σε μια διάγνωση και σε έναν γιατρό. Πήγα σε γιατρό και δεν μου έκανε καν μαστογραφία. Έκανα εξέταση και μου είπε πως είναι όλα καλά. Και έρχεται εκείνη η ώρα και μου το είπε. Πριν γίνει το οτιδήποτε κατάλαβα τι έγινε.

Με έβαλαν κατευθείαν στο χειρουργείο και με το που ξυπνάω η πρώτη κουβέντα που ακούω είναι “δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι καλά”. Και έπρεπε να είμαι στην απομόνωση να βλέπω το παιδί μου. Το ότι δεν τρελάθηκα είμαι πολύ τυχερή. Αυτό που δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ήταν το timing. Προσπαθούσα να ισορροπήσω. Δεν έζησα το παιδί μου μωρό. Είχα μουρλαθεί να κάνω και άλλο μωρό. Κρατούσα το μωρό μου στην αγκαλιά, έκλαιγα και σκεφτόμουν αν θα τη δω να μεγαλώνει», είπε, μεταξύ άλλων, η Γωγώ Μαστροκώστα.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα...

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!
Scroll To Top