Η Γωγώ Τσαμπά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love it» του ΣΚΑΙ και μίλησε για την απώλεια των 22 κιλών της αλλά και για τον εθισμό της στο αλκοόλ τον οποίο κατάφερε να ξεπεράσει.

Η Γωγώ Τσαμπά είπε πως: «Ήταν κάτι το οποίο ενοχλούσε. Εμένα με κέντρισε να το κάνω και για τον εαυτό μου, αλλά και για να είμαι εντάξει απέναντι στον κόσμο που έρχεται με ακούει και με βλέπει. Έχω βροχικό άσθμα και δυσκολευόμουν. Όταν έκοψα το ποτό είδα διαφορετικά τον κόσμο και πως πρέπει να ζει ένας άνθρωπος. Με το ποτό, ζεις στον δικό σου κόσμο. Εγώ έπινα κάθε βράδυ σε καθημερινή βάση. Θεωρώ ότι ήταν εθισμός, γιατί το έκανα αρκετά χρόνια. Είδα ότι δεν μου αρέσει ο εαυτός μου και αποφάσισα ότι θέλω να με δω χωρίς το ποτό».

Όσο για τον τρόπο με τον οποίο αδυνάτισε η Γωγώ Τσαμπά δήλωσε: « Tα κιλά εφυγαν κόβοντας το φαγητό, βάζοντας φερμουάρ. Ξυπνάς ένα πρωί και λες από σήμερα εγώ ξεκινάω πείνα και έτσι το τηρείς. Δεν συνηθίζεται ποτέ, απλά πάντα πεινάς. Πεινάω για να διατηρήσω τα κιλά μου».

«Στην προσωπική μου ζωή δεν άλλαξε κάτι, όπως είχα κατακτήσεις, έχω και τώρα. Αυτό που άλλαξε προς το καλύτερο είναι η επαγγελματική μου ζωή. Όλο αυτό το έκανα για εμένα, για να νιώσω εγώ καλά» πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!