Η Goldie Hawn και ο Kurt Russell είναι ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του Hollywood με τη σχέση τους να μετρά 37 χρόνια! Ωστόσο το ζευγάρι δεν έκανε ποτέ το επόμενο βήμα, δηλαδή να παντρευτεί.

Το ζευγάρι που πρωταγωνιστεί στην ταινία «The Christmas Chronicles 2» εξήγησε το λόγο που δεν το έχει κάνει.

Μιλώντας στο αμερικανικό People, ο Kurt Russell δήλωσε: «Για ανθρώπους σαν εμάς, το πιστοποιητικό γάμου δεν επρόκειτο να δημιουργήσει τίποτα που δεν είχαμε ούτως ή άλλως».

Η Goldie Hawn με τη σειρά της πρόσθεσε: «Λοιπόν, δεν έχουμε φτάσει ακόμα τα 40 χρόνια. Τα παιδιά μας παντρεύτηκαν. Θέλω να πως δεν είναι ότι δεν παντρεύτηκαν. Ο Όλιβερ είναι σε ένα πολύ ευτυχισμένο γάμο, το ίδιο και ο Γουάιατ. Η Κέιτ παντρεύτηκε μια φορά και δεν λειτούργησε, αλλά είναι μαζί με αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο και δεν ξέρω αν θα παντρευτεί ξανά. Το θέμα είναι πως όλοι δοκιμάσαμε τον γάμο και μερικές φορές απλώς δεν λειτουργεί»

Η σταρ συνέχισε: «Είναι εντάξει. Δεν έχει να κάνει με τον γάμο. Έχει να κάνει με τα άτομα και τη σχέση και την θέληση να μείνουν μαζί. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό επειδή αν θέλεις, μπορείς να το έχεις. Πρέπει να εγκαταλείψεις πράγματα αλλά η χαρά και ο ενθουσιασμός του να είσαι μαζί με κάποιον και να ακουμπάς τα δάχτυλα κάποιου μες στη νύχτα είναι ένα πανέμορφο συναίσθημα».

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!