Στο 20ο επεισόδιο (Τρίτη 12.11.19), ηΜαρίνα Γρηγορίουδεν ικανοποίησε τους κριτές με την απόδοση της στη δοκιμασία και αποχώρησε για δεύτερη φορά.

Την καλύτερη φωτογραφία, σύμφωνα με τους κριτές, είχε ηΚάτια Ταραμπάνκο.

Ένα βήμα πριν την δεκάδα του GNTM, τα υποψήφια μοντέλα θα χρειαστεί να αποδείξουν ότι, πέρα από τις πόζες και την πασαρέλα, μπορούν να ανταπεξέλθουν και σε ένα διαφημιστικό teaser. Σε αυτή τη δοκιμασία επάθλου, τα 11 κορίτσια μεταμφιέζονται σε 50s νοικοκυρές και καλούνται να πουλήσουν, μέσα σε ένα λεπτό, ασυνήθιστες συσκευές μαγειρικής.

Ποια θα καταφέρει να πείσει τη ΖενεβιέβΜαζαρί και τηνΈλενα Χριστοπούλου με τις ικανότητές της και θα κερδίσει ένα λαμπερό δείπνο στο κέντρο της Αθήνας;

Για τη δοκιμασία αποχώρησης, τα κορίτσια θα παραμείνουν στο χώρο της κουζίνας, καθώς θα χρειαστεί να ποζάρουν στο φακό του Νίκου Μαλιάκου εκτελώντας δουλειές μαγειρικής προετοιμασίας με… sexy διάθεση.

Η Κάτια, ως νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας, μοιράζει τα «μαγειρικά καθήκοντα» στις συμπαίκτριές της, ενώ φροντίζει ώστε μία να μην έχει καθόλου βοήθεια από τους κριτές.

Στο πλατό, το αποτέλεσμα ενθουσιάζει και οι κριτές για πρώτη φορά δυσκολεύονται τόσο πολύ στην τελική τους απόφαση. Για ποια κοπέλα ο ρόλος της νοικοκυράς θα είναι και ο τελευταίος της στο GNTM;

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!