Το Grey’s Anatomy και άλλα shows όπως Τhe Good Doctor, Station 19 και The Resident θα δωρίσουν τα απομεινάρια ιατρικών ειδών από τα γυρίσματα στα τοπικά νοσοκομεία για την καταπολέμηση του κορωνοϊου.

«Στο Station 19, είχαμε την τύχη να έχουμε περίπου 300 από τις πολυπόθητες μάσκες N95, που δώσαμε στον τοπικό πυροσβεστικό σταθμό μας», ανέφερε η εκτελεστική παραγωγός Krista Vernoff στην E! News.

Κατόπιν πρόσθεσε: «Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες. Στο Grey’s Anatomy έχουμε ένα backstock από ιατρικές μπλούζες και γάντια που aποφασίσαμε να δωρίσουμε. Όλοι μας είμαστε ευγνώμονες για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης κατά τη διάρκεια αυτής της εξαιρετικά δύσκολης περιόδου, και εκτός από αυτές τις δωρεές, είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε το έργο τους πιο εύκολο μένοντας σπίτι.

Η Karen Law, ρευματολόγος στο Νοσοκομείο Grady Memorial της Ατλάντα, έγραψε στο Instagram: «Σε ολόκληρη την ομάδα @theresidentonfox, σας ευχαριστούμε για αυτή την απίστευτα σημαντική δωρεά της #PPE από τα γυρίσματά σας, συμπεριλαμβανομένων ιατρικών ρούχων, μασκών, γαντιών κτλ, που χρειάζονται οι εργαζόμενοι της υγειονομικής περίθαλψης για την παροχή ασφαλούς φροντίδας στην κοινότητά μας, κατά τη διάρκεια #COVID19.

Χθες, είχα μια σοβαρή συζήτηση με τους κατοίκους για το πώς είναι πιθανόν, εφόσον οι προμήθειες είναι χαμηλές, να φθάσoυν για όλους οι μάσκες. Κι όμως, οι μαγικές μάσκες ΈΘΦΑΣΑΝ, με τη μορφή αυτής της πολύ γενναιόδωρης χειρονομίας. Η κοινοτικής υποστήριξης σημαίνει τόσα πολλά στους #frontlineproviders μας που κάνουν πολλές θυσίες για να στελεχωθούν τα νοσοκομεία και να φροντίσουν την κοινότητά μας».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!