Γρηγόρης Αρναούτογλου: Γιατί ζήτησε δημόσια συγγνώμη;

 Γρηγόρης Αρναούτογλου: Γιατί ζήτησε δημόσια συγγνώμη;

Με έναν διαφορετικό τρόπο ξεκίνησε το «The 2night Show» το βράδυ της Δευτέρας ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καθώς με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ζώων θέλησε να ζητήσει μια μεγάλη συγγνώμη.

Συγκεκριμένα, μετά από ένα βίντεο αφιερωμένο στα ζωάκια, ο παρουσιαστής πήρε τον λόγο και ανέφερε: «Το έχω ανάγκη να ζητήσω, προσωπικά εγώ και ίσως δισεκατομμύρια άνθρωποι, μια μεγάλη συγνώμη σε αυτό που κάνουμε στον πλανήτη και σε αυτό που έχουμε κάνει στο σπίτι όλων μας. Γιατί νομίζω πως λίγο εμείς οι άνθρωποι έχουμε ξεφύγει και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η πάρτη μας.

Μακάρι να μπορούσαν να μιλήσουν και να τα καταλάβουμε τα ζώα. Αν και βέβαια μας στέλνουν τα μηνύματα τους πάρα πολλές φορές. Μια τέτοια όμως μέρα, αυτό που νιώθω εγώ είναι να πω μια μεγάλη συγνώμη. Ξέρω ότι μπορεί να μην με ακούνε, ξέρω ότι το σύμπαν μπορεί κάποια στιγμή να κάνει απίθανα πράγματα, ή να φαίνεται γραφικό και παράξενο, αλλά το νιώθω.

Τα έχουμε κάνει μαντάρα πραγματικά και αν παίρναμε μερικά μαθήματα από τα ζώα νομίζω πως θα ήταν πολύ καλύτερα για εμάς τα πράγματα. Σε αυτό τον πλανήτη που κοντεύουμε να τον καταστρέψουμε».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top