Στην εκπομπή «Πρωινό μας» μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος αποκάλυψε τον λόγο που ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Όπως είπε, προβλήθηκε στην εκπομπή «The 2night show» ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του Ολυμπιονίκη στα «Καρντάσιανς», ωστόσο δεν προβλήθηκε το εισαγωγικό βίντεο που είχε ετοιμάσει ο ίδιος και έστελνε συλλυπητήρια στους οικείους του.

«Ανέβασα στο Instagram ένα βίντεο για ένα λάθος, που έγινε τεχνικό, με αυτή την απίθανη συνέντευξη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, που έφυγε από τη ζωή και είχα στενή σχέση. Έκανα έναν ολόκληρο πρόλογο χθες στην εκπομπή, για το βίντεο πριν παίξει η εκπομπή και δεν παίχτηκε, γιατί κάτι έγινε κάτι στη μεταφορά της εικόνας.

Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί έπαιξε μόνο του το βίντεο, γιατί δεν φάνηκε ότι είπα συλλυπητήρια στην οικογένεια και όλα αυτά τα συναισθήματα που είχα. Οπότε μέσα στα μεσάνυχτα ανέβασα ένα βίντεο και εξηγούσα πως έγινε αυτό το τεχνικό λάθος.

Ήθελα να το πω γιατί είχα την ανάγκη ο Αλέξανδρος ήταν μια πολύ μεγάλη μορφή και τον αγαπούσα ιδιαίτερα αν και δεν κάναμε παρέα. Με πετυχαίνετε λίγο στεναχωρημένο σήμερα, για αυτό τον λόγο», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!