Για τη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου αλλά και την εμπειρία του στην τηλεόραση μίλησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα.

Όπως παραδέχεται ο ίδιος, την περσινή σεζόν πήρε ένα…. έντονο μάθημα, μέσα από τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ.

Πώς βρήκες τη νέα εκδοχή της Κατερίνας Καινούργιου;

Η Κατερίνα είναι πιο ώριμη, πιο κατασταλαγμένη, όμως παραμένει το ίδιο αυθόρμητο παιδί που γνωρίζω εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είναι πολύ τίμια με τους συνεργάτες της, πολύ δοτική και πολύ ειλικρινής. Θα σου πει ακριβώς αυτό που νιώθει κι εγώ αυτό το εκτιμώ πολύ.

Πέρυσι ήτανε μία πολύ δύσκολη τηλεοπτική χρονιά για σένα και την σύζυγό σου Νάταλι Κάκκαβα. Τώρα, που έχεις αποστασιοποιηθεί πώς  βλέπεις εκείνη την περίοδο;

Όταν έχεις συμφωνήσει κάποια πράγματα τα οποία δε γίνονται, τότε σίγουρα δεν περνάς καλά και στεναχωριέσαι. Από την άλλη όμως όλα είναι μαθήματα και εμπειρίες. Ήταν πολύ έντονο μάθημα για εμάς και παρότι ήμουν πάρα πολλά χρόνια στην τηλεόραση, πίστευα ότι κάποια πράγματα δε γίνονται. Τελικά όλα γίνονται στην τηλεόραση.

Έγινες επιφυλακτικός; 

Εξαρτάται και το πόστο που πρέπει να υπερασπιστείς. Εγώ πήγα σε κάτι που δεν το ήξερα, ήμουν άπειρος. Το έζησα και αυτό. Το βάζουμε στο τσουβαλάκι μας και προχωράμε.