Γρηγόρης Γκουντάρας για Αναστάσιο Ράμμο: «Ακόμα και να συμβαίνει, δεν το λες ρε φίλε. Γιατί σου δόθηκε μια ευκαιρία...»

Γρηγόρης Γκουντάρας για Αναστάσιο Ράμμο: «Ακόμα και να συμβαίνει, δεν το λες ρε φίλε. Γιατί σου δόθηκε μια ευκαιρία...»

 

Στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» η Ναταλί Κάκκαβα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η ομάδα τους, προέβαλαν τις δηλώσεις του Αναστάσιου Ράμου, ενώ στην συνέχεια δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους. Ο Αναστάσιος Ράμος μίλησε για την εμπειρία του ως παρουσιαστής και αναφέρθηκε στη κούραση που ένιωσε από αυτή τη δουλειά. Φυσικά, δε θα μπορούσε μία τέτοια δήλωση να μείνει ασχολίαστη.

Οι δηλώσεις του Αναστάσιου Ράμου ήταν οι εξής: «Δεν νομίζω να υπάρχει του χρόνου, δεν έχω κάποια τέτοια ενημέρωση. Πολύ ωραία ήταν, θα το έκανα ξανά σίγουρα. Βέβαια ήταν πολύ κουραστικό. Ήταν πάρα πολλές ώρες αναμονή. Δηλαδή μέχρι να φτιάξουν. Να στηθεί αυτό, να ξεστηθεί, να κυνηγάμε τις κατσαρίδες και τα φίδια. Ήταν κουραστικό».

Είναι σε σχέση ο Αναστάσιος Ράμμος; - Το Instagram story που τον πρόδωσε -  Mad TV

Η Αφροδίτη Γραμμέλη τόνισε πως: «εμένα αυτό με θυμώνει! Γιατί ζούμε σε μια εποχή που δουλεύουμε επτά ημέρες την εβδομάδα όλοι, βλέπω 400 μηχανάκια τη μέρα με ανθρώπους όλων των ηλικιών να τρέχουν και να μοιράζουν καφέδες και φαγητά και να κουράζονται μες στον καύσωνα και , παιδιά σπουδαγμένα να μην παίρνουν ανάσα και βγαίνεις ένας άνθρωπος – ζωή να ‘χει και μακάρι να του πάνε όλα καλά – να πει ότι κουράζεται γιατί κάθεται και περιμένει το μακιγιάζ να φινικαριστεί! Ρε παιδί μου, είναι και λίγο ύβρις αυτό το πράγμα»

Ενώ, ο Γρηγόρης Γκουντάρας συμπλήρωσε με τη σειρά του: «Ακόμα και να συμβαίνει, δεν το λες ρε φίλε! Γιατί σου δόθηκε μια ευκαιρία… Που τον συμπαθώ πάρα πολύ τον Ράμμο και μου αρέσει ο τύπος. Δεν το κάνει και χρόνια για να έχει συσσωρεύσει κούραση και να έχει βαρεθεί πια! Έπρεπε κανονικά να νιώθει και μια ευγνωμοσύνη, όταν είσαι ο τίποτα όσον αφορά τη δημοσιότητα και ξαφνικά μέσα σε ένα διάστημα ενός ή δύο χρόνων σου δίνεται η ευκαιρία να πας δεκαπέντε βήματα παρακάτω μέσα σε μια σεζόν τηλεοπτική, ε πες και ένα ευχαριστώ. Κάτσε να κουραστείς και λιγάκι».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top