Ο Γιώργος Τσαλίκης το βράδυ της Τετάρτης στο The 2Night Show, μίλησε μεταξύ άλλων για την κόντρα που έχει ξεσπάσει εδώ και καιρό με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα και έστειλε τα δικά του μηνύματα στους δύο παρουσιαστές.

«Αυτά τα δύο γλυκά παιδιά, τον τελευταίο χρόνο όποτε έχουν βγει δημόσια να μιλήσουν, έχουν κάνει βλακεία. Όλες τις φορές που μιλάνε έχουν πει βλακείες, οπότε καλύτερα να τους πει κάποιος “μη μιλάτε”. Βγήκε και είπε “δεν θα ασχοληθώ με τα ψυχολογικά του Τσαλίκη” και το θεώρησα μέγα λάθος να θίξεις τα ψυχολογικά. Βγήκε η γυναίκα του μετά από ένα χρόνο στην εκπομπή που αυτός ο άνθρωπος δουλεύει κι είπε το παράπονό της, τα ψυχολογικά της. Είναι λάθη, όλος ο χειρισμός λάθος… Έγινε ένας λάθος, το λάθος μπορεί να μην έγινε από εσάς, αλλά ο λάθος χειρισμός έγινε από εσάς και σε αυτό τον λάθος χειρισμό, όσο θέλω να αντιδρώ θα αντιδρώ», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τσαλίκης.

Το πρωί της Πέμπτης, στην εκπομπή «Super Κατερίνα», στην οποία συμμετέχει ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο παρουσιαστής απάντησε στον Γιώργο τσαλίκη.

«Εγώ θα πω μόνο δύο πράγματα. Πρώτον, θα ακούσω πιστά τη συμβουλή του τραγουδιστή και δε θα μιλήσω γιατί λέω βλακείες και το δεύτερο είναι ότι το σπίτι μου είναι πάντα ανοιχτό και φιλόξενο. Όποτε θέλεις έρχεσαι, Γρηγοράρα μου, έχω βρει κάτι σπαλομπριζόλες εξαιρετικές» αρκέστηκε να σχολιάσει ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος στη συνέχεια φάνηκε ιδιαίτερα συγκινημένος και πρόσθεσε: «Εγώ ξέρω ότι τόσα χρόνια που δουλεύω προσπαθώ να μην αδικώ κανέναν και δεν έχω φάει τη δουλειά από κανέναν», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Αμέσως, τον λόγο πήρε η Κατερίνα Καινούργιου για να υποστηρίξει τον συνεργάτη της.

«Όταν διδάσκεις την αγάπη και το καλό, ξαφνικά βγάζεις τοξικότητα για έναν άνθρωπο; Τις προάλλες είπε «τώρα ο Γρηγόρης στην εκπομπή που είναι πάνελ», ο Γρηγόρης εδώ δεν είναι πάνελ. Και ο Γρηγόρης και ο Ανδρέας είναι 100 φορές πιο έμπειροι από μένα. Χωρίς αυτούς εγώ θα έκανα μηδέν! Είναι μαζί μου γιατί με αγαπούν και με βοηθάνε», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το να είσαι σε αυτή τη θέση είναι πιο σημαντικό. Το ότι εγώ φέτος είμαι καλύτερα και η εκπομπή πάει πάρα πολύ καλά το χρωστάω σε μεγάλο βαθμό στον Γρηγόρη. Ο Γρηγόρης είναι ο πιο σημαντικός συνεργάτης που είχα όλα αυτά τα χρόνια. Δεν έχει πει κακία για κανέναν, δεν έχει προσβάλει κανέναν. Τι δουλειά έχει ο Τσαλίκης να το αναφέρει όλο αυτό και να το συνεχίσει; Με ενόχλησε πάρα πολύ».

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ακούγοντας όλα αυτά συγκινήθηκε και δάκρυσε.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!