Η Ανθή Βούλγαρη βρέθηκε στην εκπομπή «Μega Καλημέρα» για τη συνεργασία της με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο αποκαλύπτοντας πως στην αρχή υπήρχαν μεταξύ τους εντάσεις αλλά πλέον τα έχουν βρει.

Μάλιστα, η Ανθή Βούλγαρη παραδέχτηκε ότι στην αρχή αντιμετώπισε και έντονη δυσπιστία από διάφορους πολιτικούς.

Συγκεκριμένα, η Ανθή Βούλγαρη είπε:«Με τον Ιορδάνη δε δέσαμε από την αρχή. Την πρώτη χρονιά που γνωριστήκαμε, που εγώ έκανα τη στήλη με τα social media, μου έλεγε «τι είναι αυτά, τι θα λέμε τώρα, τα νέα του Youtube;» με τον καιρό όμως το βρήκαμε. Είχαμε πολλές συγκρούσεις, με έχει τσιτώσει πάρα πολλές φορές, με έχει νευριάσει πάρα πολύ. Τώρα πια δεν τσακωνόμαστε, έχουμε μάθει ο ένας τον άλλο. Στην αρχή όταν με τσίτωνε έκλαιγα από τα νεύρα μου επειδή και λόγω σεβασμού δε μπορούσα να του απαντήσω..Στην αρχή αντιμετώπισα δυσπιστία από πολιτικούς κυρίως, μπορεί να τους ρωτάς και να μη σου απαντάνε, ή να μη σου απευθύνουν τον λόγο. Μπορεί να έκανα εγώ την ερώτηση και να έλεγαν ‘κύριε Χασαπόπουλε’».

«Όποιος παρακολουθεί την εκπομπή ξέρει πολύ καλά ποιοι είμαστε και τι κάνουμε, αν δει απλά ένα απόσπασμα μπορεί να βγάλει ότι συμπέρασμα θέλει. Αν θες να κρίνεις κάτι πρέπει να το δεις ολοκληρωμένα. Όταν μπήκα στη δουλειά και ξεκίνησα να παρουσιάζω είπε ότι θα είμαι αληθινή και είμαι αληθινή όπως και ο Ιορδάνης, δεν έχουμε κρυφτεί ποτέ», πρόσθεσε η Ανθή Βούλγαρη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!