Το «J2US» επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου στο Open και ήταν  πιο λαμπερό από ποτέ. Ένα από τα ζευγάρια που έκλεψαν τις εντυπώσεις στην σκηνή του show ήταν και η Ραχήλ Μακρή με τον Ηλία Βρεττό.

Ωστόσο λίγες ώρες μετά τη συμμετοχή της στο show, η πολιτικός, σχολιάστηκε για τις παλιότερες αναρτήσεις της για τον Ιβάν Σαββίδη και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και δεν δίστασε να δώσει την δική της απάντηση μέσα από τα social media.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή:

ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Just The 2 Of Us”

Mε αφορμή την συμμετοχή μου στην εκπομπή “Just The 2 Of Us” του Τηλεοπτικού Καναλιού OPEN και αμέσως μετά την πρεμιέρα της εκπομπής, επανήλθε στην δημοσιότητα και φιλοξενήθηκε από διάφορα site ένα συκοφαντικό και άκρως ψευδές δημοσίευμα.
Ειδικότερα σε διάφορα sites φιλοξενείται με ημερομηνία 18-10-2020 άρθρο με τίτλο : ” Σάλος με τις ύβρεις της Ραχήλ Μακρή κατά Σαββίδη- οπαδών ΠΑΟΚ και με τη συμμετοχή της στο Open”.

Τον Απρίλιο του έτους 2018 είχε δημοσιευτεί σε διαδικτυακό site άρθρο με τίτλο ” Επίθεση Ραχήλ σε Σαββίδη και φίλους του ΠΑΟΚ” στο οποίο ο συντάκτης του, ισχυριζόταν ότι, εγώ προέβην σε προσβλητικούς για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ χαρακτηρισμούς, πράγμα το οποίο ουδέποτε συνέβη. Για τον λόγο αυτό δημοσιεύσα στις 13-4-2018 δια μέσου της πληρεξούσιας δικηγόρου μου, διευκρινιστική δήλωση με την οποία ζήτησα την απόσυρση του ψευδούς στο περιεχόμενο του δημοσιεύματος.

Σήμερα, επανέρχεται στην δημοσιότητα το ίδιο συκοφαντικό δημοσίευμα και μάλιστα με τρόπο ώστε να αφήνεται να εννοηθεί ότι τα διαλαμβανόμενα σε αυτό έγιναν σήμερα και κατά την οποία παρουσιάζεται δημοσίευση (post) η οποία ουδέποτε συντάχθηκε από εμένα. Ουδέποτε έχω αναφερθεί δημόσια στον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ ή στους φιλάθλους του με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Ο στόχος μιας τέτοιας ενέργειας αδιαμφισβήτητα έχει σκοπό να δημιουργήσει πρόβλημα στην συνεργασία μου με την παραγωγή της εκπομπής και την ιδιοκτησία του τηλεοπτικού καναλιού και προφανώς εξυπηρετεί σκοπιμότητες που έχουν ως στόχο αποκλειστικά την προσβολή της δικής μου προσωπικότητας, και είναι συνηθισμένες για εμένα όλα αυτά τα έτη δημόσιας έκθεσης μου.

Ωστόσο, η συμμετοχή μου στην εν λόγω εκπομπή συνιστά μια ευκαιρία να βοηθήσω έμπρακτα στο φιλανθρωπικό σκοπό που εξυπηρετεί, οι σχέσεις μου δε με τον σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής διαπνέονται από αισθήματα σεβασμού και κοινής συνεργασίας και επομένως η αναπαραγωγή ψευδών και παραποιημένων δημοσιευμάτων έχει ως μοναδικό σκοπό την δημιουργία εντυπώσεων και προστριβών στην συνεργασία μου, τα αποκρούω δε ως παντελώς ψευδή και ανυπόστατα, ζητώντας εκ νέου την απόσυρση τους και δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι, σε αντίθετη περίπτωση θα ασκήσω άπαντα τα νόμιμα δικαιώματα μου για την προστασία της τιμής και της υπόληψης μου.

Με τιμή,
Αθήνα, 18-10-2020
Ραχήλ Μακρή

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!