Η Βίκυ Κάβουρα μετά τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες θέλησε να δώσει την δική της απάντηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν μετά από δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, που υποστήριζε μάλιστα πως η ηθοποιός είναι η αιτία χωρισμού του ποδοσφαιριστή με την Αγγελική Ηλιάδη.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Βίκυς Κάβουρα:

«Τροφή για σκέψη. Πριν αποφασίσουμε να προβάλουμε μία ΨΕΥΤΙΚΗ εικόνα για τους συνανθρώπους μας και την προσωπική τους ζωή, καλό θα ήταν να σκεφτούμε τις επιπτώσεις. Τις επιπτώσεις στην ψυχολογία των ανθρώπων που μπλέκουμε και στις ζωές που θα επηρεαστούν με αυτά τα ψέματα. Πώς πιστεύετε ότι θα αισθανθούν τα παιδάκια όταν οι φίλοι τους στο σχολείο τους μιλήσουν για αυτό. Ζούμε σε μία εποχή που όλοι είμαστε τραυματισμένοι και πονεμένοι με το έναν ή τον άλλον τρόπο. Για ποιο λόγο κάποιοι στα ΜΜΕ να κάνουν τα πράγματα χειρότερα, δυσφημίζοντας ανθρώπους χωρίς λόγο και αιτία; Εσύ που χρησιμοποιείς το όνομά μου και θίγεις την υπόληψή μου, σε καλώ να το πάρεις πίσω, πριν προχωρήσω σε μήνυση για ηθική βλάβη».