Ο Kevin Spacey μίλησε σε ένα γερμανικό επιχειρηματικό συνέδριο που ονομάζεται «Bits & Pretzels» και σύγκρινε την απώλεια της δουλειάς του στη βιομηχανία του κινηματογράφου όταν κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση, με ανθρώπους που έχασαν τη δουλειά τους στην κρίση του κορωνοϊού.

«Δεν νομίζω ότι θα αποτελέσει έκπληξη για κανέναν που ο κόσμος μου άλλαξε τελείως το φθινόπωρο του 2017. Η δουλειά μου, οι σχέσεις μου και η θέση μου στη βιομηχανία του κινηματογράφου χάθηκαν μέσα σε λίγες μόνο ώρες», δήλωσε ο Spacey.

Ο Spacey δήλωσε ότι συνήθως δεν του αρέσει να λέει ότι ξέρει τι περνάει κάποιος τόνισε όμως ότι «Σε αυτήν την περίπτωση, νιώθω σαν να μπορώ να συσχετιστώ με το πώς είναι ξαφνικά να σταματά ο κόσμος».

«Και έτσι, ενώ μπορεί να βρεθήκαμε σε παρόμοιες καταστάσεις αν και για πολύ διαφορετικούς λόγους, εξακολουθώ να νιώθω ότι ορισμένοι από τους συναισθηματικούς αγώνες είναι οι ίδιοι. Και έτσι κατανοώ πώς αισθάνεται κάποιος όταν ξαφνικά του λένε ότι δεν μπορεί να επιστρέψει στη δουλειά ή ότι μπορεί να χάσει τη δουλειά του. Είναι μια κατάσταση που δεν έχεις κανέναν απολύτως έλεγχο.»

Στη συνέχεια, ο Spacey σύγκρινε τους καλλιτέχνες με τους επιχειρηματίες. Ο ηθοποιός είπε ότι και τα δύο σύνολα ανθρώπων είναι γεμάτα «γκάζι» στις αναζητήσεις τους για να εκπληρώσουν τα οράματά τους και δεν σταματούν ποτέ να ελέγχουν πώς είναι προσωπικά.

«Αλλά όταν το αυτοκίνητο τελικά σταματήσει, είτε μέσω επιτυχίας είτε μέσω αποτυχίας, μπορεί να μην έχουμε ιδέα πού είμαστε ή, ακόμη χειρότερα, μπορεί να μην έχουμε ιδέα ποιοι είμαστε», δήλωσε ο Spacey. «Και αυτό ακριβώς συνέβη σε μένα.»

Ο Spacey είπε ότι γνώριζε μόνο πώς να είναι ηθοποιός και όταν τα έχασε όλα έπρεπε να αναρωτηθεί ποιος ήταν αν δεν μπορούσε να βρίσκεται στον κλάδο της υποκριτικής πλέον.
Τόνισε ακόμα ότι η πανδημία αυτή είναι μια ευκαιρία να σταματήσουμε και να σκεφτούμε την ζωή μας και ότι το ποιο σημαντικό πράγμα είναι η ψυχική και σωματική μας υγεία.

«Επειδή όσο ζοφερά και φρικτά και αν είναι τα πράγματα, όπως ήταν και για μένα πριν από δύο χρόνια, θα γίνουν καλύτερα», είπε ο Spacey.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ολοκλήρωσε το βίντεο με την εξής φράση «Αρχίστε με το να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας. Ίσως να είναι το πιο δύσκολο μέρος για να ξεκινήσετε. Σίγουρα ήταν για μένα».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!