Μια εμφάνιση έκπληξη έκανε η Madonna την Πρωτοχρονιά καθώς αποφάσισε να υποδεχτεί το νέο έτος τιμώντας τα θύματα του Στόουνγουολ.

Η διάσημη ντίβα της ποπ βρέθηκε στο φημισμένο κλαμπ Stonewall Inn της Νέας Υόρκης μαζί με τον 13χρονο γιο της Ντέιβιντ Μπάντα με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την εξέγερση της LGBT κοινότητας.

Η 60χρονη τραγουδίστρια που αποτελεί είδωλο για την παγκόσμια γκέι κοινότητα αναφέρθηκε στα γεγονότα που σημειώθηκαν στις 28 Ιουνίου του 1969 στο μπαρ μεταξύ της αστυνομίας και της γκέι κοινότητας που είχε βγει στους δρόμους διεκδικώντας ίση μεταχείριση.

Στη συνέχεια η Madonna με τη βοήθεια του γιου της τραγούδησε το «Like a Prayer» για να ακολουθήσει το κλασικό κομμάτι του 1961 του Έλβις Πρίσλεϊ, «Can’t Help Falling in Love».

Στην αρχή ο Ντέιβιντ Μπάντα συνόδευσε τη μητέρα του στο τραγούδι με την κιθάρα του, ενώ στο δεύτερο τραγούδι τη συνόδευσε και με τη φωνή του. Η Madonna υιοθέτησε τον Ντέιβιντ Μπάντα το 2006 από το Σπίτι της Ελπίδας στο Μαλάουι και εκείνη την εποχή πάλευε για τη ζωή του καθώς ήταν άρρωστος από πνευμονία και ελονοσία .