Στο χθεσινοβραδινό live του «Just the 2 of Us» μίλησε μέσω Skype η Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας της 7χρονης Αναστασίας, που έχει συγκινήσει το πανελλήνιο.

Ο Νίκος Κοκλώνης παρέθεσε τον αριθμό λογαριασμού της τράπεζας όπου συγκεντρώνονται τα χρήματα και έκανε έκκληση στο τηλεοπτικό κοινό να βοηθήσει. Παράλληλα η Έρρικα Πρεζεράκου αποκάλυψε πως ο παρουσιαστής και παραγωγός έδωσε το ποσό των 5.000 ευρώ για να βοηθήσει την ανιψιά της.

«Σας αγαπώ πολύ και με συγκινήσατε με αυτά που λέγατε. Θέλω να σε ευχαριστήσω προσωπικά που έδωσες το ποσό των 5.000 ευρώ για την Αναστασία. Το έχουμε πολύ ανάγκη.

Θέλω να ευχαριστήσω και όλο τον κόσμο που έχει αγκαλιάσει την Αναστασία σαν να είναι δικό του παιδί. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που συμβαίνει γιατί πρόκειται για μια πολύ επιθετική μορφή καρκίνου, αλλά αυτή τη στιγμή νιώθω ότι όλοι της δίνουμε τη δυνατότητα να δώσει τη μάχη της. Αλλά δίνουμε τη δυνατότητα στην Αναστασία να δώσει τη δική της μάχη. Ελπίζω να γίνει το θαύμα και να γυρίσει υγιής πίσω» είπε, μεταξύ άλλων, με δάκρυα στα μάτια η Έρρικα Πρεζεράκου.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!