Οι ΜΕΛISSES και η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκαν στο καταφύγιο της Save A Greek Stray όπου η Εριέττα Κούρκουλου τους ξενάγησε στις εγκαταστάσεις περίθαλψης των αδέσποτων, ενόψει της live stream συναυλίας «ΜΕΛΙSSES for the dogs», αυτή την Κυριακή 4 Απριλίου, στις 4 το απόγευμα.

«Είμαστε παρά πολύ χαρούμενοι που μας δόθηκε η ευκαιρία να δούμε από κοντά τη σοβαρή δουλειά που γίνεται στην Save A Greek Stray. Οι εγκαταστάσεις είναι υποδειγματικές και οι συνθήκες για τα αδέσποτα εξαιρετικές», δήλωσε ο Χρήστος Μάστορας.

«Για μένα είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για να βοηθήσω το έργο της Save A Greek Stray. Η δουλειά που κάνει τα τελευταία δέκα χρόνια είναι αξιοθαύμαστη και αν κάτι θα θέλαμε να μείνει από την παγκόσμια ημέρα για τα αδέσποτα είναι το πόσο σημαντικό είναι να στειρώνουμε τα κατοικίδιά μας και να υιοθετούμε αντί να αγοράζουμε», είπε η Μαίρη Συνατσάκη, που μαζί με τον Διονύση Ατζαράκη θα παρουσιάσουν την live stream συναυλία.

«Θέλω να ευχαριστήσω τις ΜΕΛISSES που για ακόμα μια φορά στηρίζουν την προσπάθειά μας, καθώς και την Μαίρη Συνατσάκη και τον Διονύση Ατζαράκη που βοηθούν κι αυτοί τον σκοπό της συναυλίας παρουσιάζοντάς την», δήλωσε η Εριέττα Κούρκουλου.

Στη live stream συναυλία «MEΛΙSSES for the dogs», το no1 συγκρότημα της χώρας θα ανέβει στο ειδικά διαμορφωμένο stage για να χαρίσει μία μοναδική μουσική εμπειρία γεμάτη με τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του, από το πιο πρόσφατο «Που ‘Ναι Η Αγάπη» που κυκλοφορεί από την Panik Records μέχρι το «Κρυφά», καθώς και άλλα αγαπημένα τραγούδια.

Το «MEΛΙSSES for the dogs» διοργανώνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων και όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια, που προπωλούνται στο viva.gr, θα ενισχύσουν τη δράση του καταφυγίου της Save A Greek Stray.

Η Save a Greek Stray, τα τελευταία 10 χρόνια έχει ταχθεί στην προάσπιση των δικαιωμάτων των ζώων, καθώς και στον έλεγχο του αριθμού των αδέσποτων. Διασώζει, στειρώνει και φιλοξενεί στο καταφύγιό της ένα μεγάλο αριθμό αδέσποτων σκύλων, που έχουν ανάγκη θεραπεία και προστασία από τους κινδύνους που συναντούν στους δρόμους της χώρας μας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!