Την Katherine Schwarzenegger σε προχωρημένη εγκυμοσύνη απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός να κάνει ποδήλατο, πλάι στη μητέρα της, Maria Shriver. Για τη βόλτα της, η συγγραφέας φόρεσε ένα camouflage puffer jacket, μαύρο κολάν και top. Το σύνολό της ολοκληρώθηκε με ένα κομψό ζευγάρι μαύρα γυαλιά. 

«Δεν μπορεί να πιστέψει πόσο έχει αλλάξει η ζωή της από τη συνάντησή της με τον Chris», αποκάλυψε έμπιστη πηγή. «Ήταν πολύ ξεκάθαρος με τις προθέσεις του από την αρχή και ποτέ δεν έχει νιώσει ξανά τόσο αγαπητή και ασφαλής. Και οι δύο αισθάνονται τόσο ευλογημένοι που βρήκαν ο ένας τον άλλον και ανυπομονούν να επεκτείνουν την οικογένειά τους».

 Αυτήν την εβδομάδα, η Katherine Schwarzenegger ανέβασε μια οικογενειακή φωτογραφία για να γιορτάσει την αποφοίτηση του αδελφού της. Η φουσκωμένη κοιλιά της συγγραφέα ήταν ορατή στη φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε από τον σύζυγό της. «Είμαι τόσο περήφανη για τον αδερφό μου Christopher !! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τελείωσες με το κολέγιο και είσαι επίσημα ενήλικας στον πραγματικό κόσμο! Είσαι ο καλύτερος άνθρωπος και είμαστε όλοι τόσο περήφανοι για όλη τη σκληρή δουλειά σου στο Πανεπιστήμιο του Michigan! Συγχαρητήρια! Όλοι σε αγαπάμε! ♥», έγραψε στη λεζάντα.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!