Μια εντυπωσιακή φωτογράφιση που συνοδευόταν από μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Kim Kardashian στην αμερικανική Vogue.

H Kim Kardashian στα 40 της ξυπνάει στις 5:30 το πρωί για να γυμναστεί, κοιμάται μόνο 5 ώρες, διαβάζει 18 ώρες την εβδομάδα για τις νομικές σπουδές της και έχει ήδη βοηθήσει αρκετούς ανθρώπους να πάρουν χάρη και να μην οδηγηθούν σε θανατική ποινή.

Παράλληλα, μεγαλώνει 4 παιδιά, είναι ιδρύτρια του brand εσωρούχων Skims και πρόσφατα πήρε κι ένα διαζύγιο από τον Kanye West.

«Για πολύ καιρό, έκανα αυτό που έκανε τους άλλους ανθρώπους ευτυχισμένους», λέει η Kardashian και προσθέτει: «Και νομίζω ότι τα τελευταία δύο χρόνια αποφάσισα να κάνω τον εαυτό μου ευτυχισμένο. Και ακόμα κι αν αυτό δημιούργησε αλλαγές και προκάλεσε το διαζύγιό μου, νομίζω ότι είναι σημαντικό να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου για το τι σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο. Θα τρώω καλά, θα γυμνάζομαι, θα διασκεδάζω, θα περνάω χρόνο με τα παιδιά μου και τους ανθρώπους που με κάνουν χαρούμενη. Α, και θα αφήνω στην άκρη το κινητό μου».

Παράλληλα η Kim Kardashian είπε στη Vogue ότι παρά τα προσωπικά θέματα που μοιράζονται αυτή και ο Kanye Wet, εξακολουθεί να προσπαθεί να είναι υποστηρικτικός.

«Είναι τόσο πληγωμένος και θυμωμένος με εμένα, αλλά μπροστά στα παιδιά πρέπει πάντα να είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου», λέει.

Μετά την κυκλοφορία του εξωφύλλου, ο West δημοσίευσε φωτογραφίες από τα backstage της Vogue στα οποία αποθανατίζονται τα παιδιά τους: North, Saint, Chicago και Psalm.

«Θεέ μου, σε παρακαλώ, φέρε ξανά την οικογένειά μας πίσω», έγραψε ο ράπερ στην λεζάντα του.

Μετά την είδηση του διαζυγίου του ζευγαριού, τόσο η Kardashian όσο και ο West έχουν εμφανιστεί και με άλλους συντρόφους. Η ηθοποιός των «Uncut Gems», Julia Fox, επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Ye στο περιοδικό Interview τον Ιανουάριο και οι φωτογραφίες των παπαράτσι απαθανάτισαν την Kardashian να βγαίνει ραντεβού με τον κωμικό του «SNL», Pete Davidson.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!