Μετά από έντονη φημολογία, όπως όλα δείχνουν η Madonna θα εμφανιστεί στη φετινή Eurovision. Την είδηση για την συμμετοχή της Μαντόνα στην Eurovision 2019, μετέδωσε η εφημερίδα Haaretz, η οποία γράφει πως έχει επιβεβαίωση από την Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση (ΕBU).
Την ίδια είδηση μεταδίδει και το τηλεοπτικό δίκτυο του Ισραήλ KAN.
Η φημολογία υπήρχε εδώ και καιρό, άλλα η ίδια η Μαντόνα δεν είχε αποκαλύψει τίποτα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Madonna θα τραγουδήσει μόνο δύο κομμάτια, ένα κλασικό χιτ της αλλά και ένα νέο – μάλλον από το δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορήσει.
Τεράστια θα είναι επίσης η αμοιβή της καθώς λέγεται πως η Μαντόνα θα εισπράξει ένα εκατομμύριο δολάρια για τη σύντομη περφόρμανς. Ωστόσο τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως την χρηματοδότηση ανέλαβε ο Εβραιο-Καναδός δισεκατομμυριούχος Sylvan Adams.

Ο Αdams είναι επίσης αυτός που χρηματοδότησε τη μεταφορά του Giro d’Italia στο Ισραήλ, που έχει γίνει το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χώρας. Εργάζεται επίσης στην πολιτιστική ανάπτυξη της χώρας με στόχο να φέρει μεγάλους καλλιτέχνες στο Ισραήλ για να προωθήσουν το κύρος της χώρας παγκοσμίως.

Ο Adams συμφώνησε να χρηματοδοτήσει την εμφάνιση της Madonna τον Μάιο στο Τελ Αβίβ, μετά από την εκδήλωση του σχετικού ενδιαφέροντος από τον κρατικό τηλεοπτικό φορέα, KAN. Το Ισραήλ θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό τραγουδιού καθώς στην περσινή διοργάνωση η Netta, με το τραγούδι «Toy» κατάφερε να κερδίσει την πρωτιά αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Ελένη Φουρέιρα που διαγωνίστηκε για την Κύπρο.