Πρώτη είδηση σε όλα τα γυναικεία  site του πλανήτη κατάφερε να γίνει για άλλη μια φορά η Melania Trump χάρη σε άλλη μια εμφάνιση της!

Τη Δευτέρα η Πρώτη Κυρίας είχε όπως είπε «την τιμή να συμβάλλει στο υπέροχο και ιστορικό» έδαφος του Λευκού Οίκου, φυτεύοντας ένα κομμάτι του Eisenhower Oak.

Φυσικά δεν φόρεσε γάντια κηπουρού και δεν προσποιήθηκε πως προσπάθησε να ντυθεί για την περίσταση. Παρ’ ότι όντως μπήκε μέσα στον κήπο, η Trump παρέμεινε πιστή στο συνηθισμένο της look, έναν ακριβό συνδυασμό από πανάκριβα κομμάτια.

Συγκεκριμένα η πρώτη κυρία φόρεσε μια φλοράλ φούστα, του οίκου Valentino αξίας 4.000 δολαρίων (3.426 ευρώ) και γόβες Christian Louboutin. Στα χέρια της, κράτησε ένα… χρυσό φτυάρι, το οποίο κατά τους ειδικούς δεν ήταν το κατάλληλο για την περίσταση, όπως είπε η Alys Fowler, κηπουρός στο επάγγελμα, στην Guardian.

Μάλιστα πρόσθεσε και την ανησυχία της… για τη μέση της Melania «καθώς αν φοράς αυτές τις γόβες, σκύψεις και προσπαθήσεις να σηκώσεις κάτι αρκετά βαρύ, παθαίνεις τράβηγμα».

Βέβαια, η πρώτη κυρία δεν σήκωσε κάποιο βάρος. Και έτσι δεν είχε πρόβλημα με το να βυθίσει τα stilletos στο χώμα. Αφότου έριξε δυο, τρεις χούφτες χώμα στην τρύπα αποχώρησε, με τους ειδικούς να λένε ότι «έως και η Βασίλισσα Ελισάβετ μένει έως ότου ποτιστεί το δέντρο».