Καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» ήταν η Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για την απόφασή της να καταψύξει τα ωάρια της.

«Υπάρχουν κάποια στάδια που περνάμε στη ζωή μας και κάποια στιγμή φτάνεις σε ένα σημείο που λες ότι είμαι σε ένα ορόσημο για να δω πολύ σοβαρά τον εαυτό μου και την προσωπική μου ζωή και την υγεία μου. Η κρυοσυντήρηση πρέπει να γίνει σε κάποια φάση που είσαι πολύ υγιής και έχεις καλή ΑΜΗ» είπε αρχικά η Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία ολοκλήρωσε πριν μερικές ημέρες τη διαδικασία κρυοσυντήρησης των ωαρίων της.

«Είναι μια απόφαση που την παίρνεις, η κάθε γυναίκα σε διαφορετική φάση της ζωής της. Έχω πολλές φίλες που είναι σε ωραίες σχέσεις και έχουν οικογένεια ή θα κάνουν. Εγώ αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε αυτή τη σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης. Έτσι τα έχει φέρει η ζωή. Δεν μου αρέσει να αφήνω τα πράγματα στην τύχη τους. Επειδή η επιστήμη προχωράει και είναι εδώ για να μας λύνει τα προβλήματα και η κοινωνία πρέπει να πηγαίνει με την πρόοδο της επιστήμης, σκέφτηκα να το κάνω. Πήρα οδηγίες που πήρα και από την Ανθή Σαλαγκούδη και την Ελεονώρα Μελέτη.

Οι ορμόνες με έκαναν πολύ χαρούμενη, ήμουν στα πάνω μου. Η κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό οργανισμό και αντιδρά διαφορετικά. Η διαδικασία κρατάει 14 μέρες μέχρι να έρθει η ωορρηξία όπου ο γιατρός κρίνει ποια μέρα είναι η κατάλληλη για να γίνει η λήψη. Αν δεν είχα την οικογένεια μου και τους φίλους μου να με στηρίξουν δεν θα μπορούσα να το κάνω», εξομολογήθηκε η Νάνσυ Παραδεισανού.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!