Το Φεστιβάλ των Καννών, οι πρεμιέρες και οι λαμπεροί καλεσμένοι στο κόκκινο χαλί, απασχόλησαν περισσότερο από κάθε άλλο θέμα τα διεθνή μέσα.

Πολλοί από τους Χολιγουντιανούς αστέρες βρέθηκαν στο μεγάλο κινηματογραφικό γεγονός και μοιράστηκαν στα social media, διάφορες φωτογραφίες τους με τις εμφανίσεις που έκαναν.

Η Paris Hilton, ωστόσο, θυμήθηκε την πρώτη φορά που πήγε στο φεστιβάλ, το 2000, όταν ήταν 19 ετών.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες της στο κόκκινο χαλί, όταν το περπάτησε για πρώτη φορά, με ένα αποκαλυπτικό φόρεμα και έναν μπερέ στο κεφάλι.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Να θυμίσουμε ότι μια νέα συνέντευξη-βόμβα στο περιοδικό Glamour, η δισεκατομμυριούχος κληρονόμος αποκάλυψε ότι η πρώτη της σεξουαλική επαφή ήταν χωρίς τη θέλησή της και συνέβη σε ηλικία μόλις 15 ετών.

Η 42χρονη σήμερα Hilton υποστήριξε ότι ο βιαστής της ήταν ένας μεγαλύτερος άνδρας που γνώρισε σε ένα τοπικό εμπορικό κέντρο στην Καλιφόρνια, ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενά της της έριξε κάτι στο ποτό της και στη συνέχεια την βίασε.

Εκείνη την εποχή, η Paris Hilton ζούσε με τη γιαγιά της από τη μητέρα της στο Palm Spirngs. Όπως είπε στο περιοδικό είχε πάει στο Los Angeles για να δει τους φίλους της και σύχναζε στο εμπορικό κέντρο Westfield Century City «σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο».

Μια μέρα, μια ομάδα ανδρών «προσκάλεσε» τη Hilton και τις ανήλικες φίλες της «σε ένα σπίτι» όπου τις κέρασαν «δροσερά κρασιά με μούρα». Η Hilton η οποία «δεν έπινε τότε» θυμήθηκε ότι ένας από τους άντρες ήταν ιδιαίτερα πιεστικός και την έπεισε να πιει το ποτό της.

«Όταν ήπια μία ή δύο γουλιές, αμέσως άρχισα να αισθάνομαι ζαλάδα. Δεν ξέρω τι έβαλε εκεί μέσα- υποθέτω ότι ήταν κάποιο ναρκωτικό».

Η Paris Hilton είπε ότι λιποθύμησε και ξύπνησε λίγες ώρες αργότερα, καταλαβαίνοντας ότι κάτι κακό της είχε συμβεί.

«Θυμήθηκα», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Είχα οράματα ότι τον έβλεπα από πάνω μου, να μου κλείνει το στόμα, να μου λέει, “ονειρεύεσαι” και να μου το ψιθυρίζει στο αυτί».