Συνέντευξη στο TV ΕΘΝΟΣ παραχώρησε η Ρένια Λουιζίδου, η οποία  αποκάλυψε ποια θα είναι η πρώτη σκηνή του «Περίανδρου Πώποτα» και της «Χαράς Χάσκα» στο πρώτο επεισόδιο του νέου «Καφέ της Χαράς».

Ποιες θα είναι οι μεγάλες αλλαγές που θα δουν οι τηλεθεατές από το πρώτο κιόλας επεισόδιο;

Αρχικά το «Καφέ της Χαράς» δεν υπάρχει. Έχει καεί από εμπρησμό. Μετά από αυτό λόγω στεναχώριας η Χαρά που είχε μεταναστεύσει στην Αυστραλία είχε διακόψει επαφές με αγαπημένα της πρόσωπα όπως η Σταυρούλα και η Τασία. Έχει εξαφανιστεί κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται. Η Χαρά ζει στην Αυστραλία με έναν νέο σύντροφο στη ζωή της. Η κόρη της, δικηγόρος πια, η Βάλια αποφασίζει να εξιχνιάσει πως έγινε ο εμπρησμός στο «Καφέ της Χαράς». Πηγαίνει στο Κολοκοτρωνίτσι και η Χαρά πηγαίνει και αυτή για να την πάρει να φύγουν. Η Χαρά λοιπόν έχει μια σχέση, το «Καφέ» δεν υπάρχει, και η Βάλια αποφασίζει να μείνει στο χωριό και να ξανανοίξει το καφέ.

Θα ήθελα λίγο να μου περιγράψεις την πρώτη σκηνή με τον Χάρη Ρώμα. Τι θα δούμε…

Η πρώτη συνάντηση είναι απρόβλεπτη. Συναντιούνται χωρίς να το περιμένουν. Τυχαία. Γνωρίζει βέβαια ο ένας την ύπαρξη του άλλου στο χωριό. Υπάρχει αμηχανία αλλά από τη δεύτερη φράση που ανταλλάσσουν αρχίσουν να κοντράρονται και να διαφωνούν. Και ακολουθεί ο πρώτος καβγάς.

Έχουν όμως συναισθήματα ακόμη ο ένας για τον άλλο;

Δεν έχουν ξεπεράσει ο ένας τον άλλο. Η σχέση Χαράς – Περιάνδρου έχει αφήσει κατάλοιπα και αποθημένα. Έχουν παρελθόν που τους ακολουθεί στο σήμερα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!