Η Vanessa Bryant περνάει δύσκολες ώρες από την ημέρα που έφυγαν πρόωρα και άδικα από τη ζωή ο Kobe Bryant και η κόρη τους, Gigi μετά από το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα του Ιανουαρίου.

Η σύζυγος του Kobe Bryant, πριν από λίγες ημέρες πήρε μια μεγάλη απόφαση με την κόρη της, Natalia, και αποφάσισαν να μπλοκάρουν όλες τις σελίδες στο Instagram που δημοσιεύουν φωτογραφίες του διάσημου μπασκετμπολίστα με την κόρη του.

Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποίησε η ίδια η Vanessa Bryant στο Instagram, υποχρεώθηκε να μπλοκάρει σελίδες θαυμαστών του Kobe και της Gigi, καθώς δεν άντεχε άλλο να βλέπει συνεχώς φωτογραφίες τους στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Vanessa Bryant έγραψε: «Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη. Εγώ και η Ναταλία υποχρεωθήκαμε δυστυχώς να μπλοκάρουμε σελίδες θαυμαστών επειδή ήταν πολύ δύσκολο να είμαστε online και να βλέπουμε συνεχώς φωτογραφίες της αγαπημένης μας Gigi και του Kobe σε όποια σελίδα ανοίγουμε. Το να μπλοκάρουμε αυτές τις σελίδες των θαυμαστών μας βοήθησε να αλλάξουμε τον αλγόριθμο. Σας αγαπάμε όλους, αλλά σας παρακαλώ καταλάβετε ότι έπρεπε να το κάνουμε αυτό για να θεραπευτούμε εμείς και όχι επειδή δεν εκτιμάμε αυτή την κίνηση».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!