Το κλασικό κομμάτι των 70s, τα αγαπημένα flared jeans, έκαναν δυναμικό comeback to 2021. Τα παντελόνια με το χαρακτηριστικό άνοιγμα στο τελείωμα απέκτησαν νέο αέρα και ξεπέρασαν κάθε στυλιστικό κλισέ που παραπέμπει σε εποχές ντίσκο, αντλώντας έμπνευση από τις πιο up-to-date πασαρέλες.

Αν ωστόσο θέλετε να φορέσετε όπως οι γαλαζοαίματες τότε μπορείτε να εμπνευστείτε από την πρόσφατη βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας.

Η σύζυγος του βασιλιά της Ιορδανίας, Abdullah II bin al-Hussein επισκέφτηκε το showroom Turquoise Mountain στη γειτονιά Αμμάν της Ιορδανίας με σκοπό να συναντήσει μία ομάδα καλλιτεχνών που ασχολούνται με τις παραδοσιακές τέχνες της χώρας.

Η βασίλισσα Ράνια επέλεξε για ην περίσταση, ένα flared jean από τον οίκο Chloe, το οποίο συνδύασε με ένα t-shirt σε ανοιχτή καφέ απόχρωση. Μας έδειξε μάλιστα πως μπορούμε να αναβαθμίσουμε ένα σχετικά απλό σύνολο με τα σωστά αξεσουάρ.

Συγκεκριμένα, ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με Jimmy Choo γόβες σε καφέ croco δέρμα και μία raffia τσάντα με χρυσό κρίκο, δημιουργία του οίκου Chloe.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!