Η τραγουδίστρια Ζωή Παπαδοπούλου πριν λίγες ώρες μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, θέλοντας να στείλει ένα δυνατό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες, δημοσίευσε μια φωτογραφία από το νοσοκομείο και αποκάλυψε ότι διέκοψε για δεύτερη φορά την εγκυμοσύνη της.

Η Ζωή Παπαδοπούλου ήταν αλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Παρασκευής και μίλησε για τη δυσάρεστη αυτή εμπειρία,  θέλοντας να στείλει την δύναμή της σε όλες τις γυναίκες που έχουν περάσει από την θέση της, η Ζωή Παπαδοπούλου περιέγραψε την εμπειρία της.

«Έκανα την ανάρτηση μια εβδομάδα μετά την επέμβαση. Ήταν στην αρχή της κύησης. Ήταν η δεύτερη φορά. Ήθελα λίγο να το απλοποιείς στο μυαλό μου. Νομίζω συνδέθηκαν πολλές γυναίκες και οι σύζυγοι των γυναικών.

Έχω λάβει αμέτρητα μηνύματα και έχω εκπλαγεί ευχάριστα. Υπάρχουν πολλά ζευγάρια αγαπημένα που προσπαθούν να κάνουν παιδιά και δε συμβαίνει κάποιες φορές. Πέφτει πολλές φορές το βάρος στη γυναίκα.

Όλα αυτά συνέβησαν μέσα σε ένα χρόνο. Είναι σημαντικό ο σύντροφός σου να είναι δίπλα. Παίζει σημαντικό ρόλο η ψυχολογία. Εκείνη τη στιγμή που μου είπε η γιατρός ότι δε θα πάει καλά η κύηση ένιωσα πως γκρεμίστηκε όλος ο κόσμος. Ένιωσα ότι είχα αποτύχει. Αλλά όταν είδα το βλέμμα του Θοδωρή ένιωσα πως όλα είναι καλά και προχωράμε. Δεν το έχουμε βάλει κάτω. Έχει συμβεί δυο φορές φυσικά. Μας έχει παντρέψει ο Κώστας Καραφώτης. Είμαστε μαζί τέσσερα χρόνια. Παντρευτήκαμε πριν δυο χρόνια», είπε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια στο πλατό μπήκε και ο σύζυγος της Ζωής Παπαδοπούλου, Θοδωρής Πλεμμένος που εξέφρασε δημόσια την αγάπη του για εκείνη.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!