Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Call Her Daddy» παραχώρησε η Hailey Bieber, η οποία για πρώτη φορά αναφέρεται στη Selena Gomez και απαντά σε όσους υποστηρίζουν ότι της «έκλεψε» τον Justin Bieber.

Μπορεί η Hailey Bieber πρόσφατα την τέταρτη επέτειο του γάμου της με τον σύζυγό της Justin Bieber, ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με τη σχέση τους και το τέλος του ειδυλλίου του τραγουδιστή με τη Selena.

Πριν από λίγη ώρα κυκλοφόρησε ένα teaser από τη συνέντευξη, η οποία θα κυκλοφορήσει σε λίγες ώρες.

«Οι fans είχαν εμμονή με το να είναι μαζί ο Justin και η Selena», σημείωσε η παρουσιάστρια Alex Cooper και πρόσθεσε: «Ήσουν ποτέ με τον Justin ενώ είχε σχέση και με την Selena;»

Τότε η Hailey Bieber είπε: «Είναι τόσο τρελό που κυριολεκτικά δεν έχω μιλήσει ποτέ για αυτό. Το περισσότερο μίσος και η διαιώνισή του προέρχονται από το «Ω, τον έκλεψες». Πρέπει να γνωρίζουν, όμως, οι άνθρωποι την αλήθεια, γιατί υπάρχει μια αλήθεια».

 

 

Να θυμίσουμε ότι ο Justin Bieber, λίγο πριν παντρευτεί με τη Hailey, ήταν σε σχέση με τη Selena Gomez για περίπου οκτώ χρόνια.

Οι σταρ αναζωπύρωσαν τη σχέση τους στα τέλη του 2017 προτού χωρίσουν επίσημα στις αρχές του 2018.
Μέχρι τον Μάιο του 2018, το E! News υποστήριζε ότι η Selena Gomez είχε «απομακρυνθεί εντελώς» από τον Justin και «αισθανόταν πολύ δυνατή».

Όσο για τον Justin, φωτογραφήθηκε τον Ιούνιο εκείνης της χρονιάς με τη Hailey. Και από εκείνο το σημείο και μετά, έγιναν αχώριστοι, με τον καλλιτέχνη να της κάνει πρόταση γάμου το 2018, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του από τη Selena.

Στη συνέχεια, τον Σεπτέμβριο του 2018, η Hailey και ο Justin είπαν επίσημα το «I do» σε ένα δικαστήριο της Νέας Υόρκης. Ο νικητής των Grammy επιβεβαίωσε αργότερα την είδηση στα social media τις γιορτές.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!