Στην Ελλάδα βρίσκεται αυτό το διάστημα η Σοφία Καρβέλα συνδυάζοντας δουλειά και διακοπές πριν επιστρέψει και πάλι στη βάση της, την Αμερική.

Την Τετάρτη 23/11 η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα είχε τα γενέθλιά της και αυτή ήταν η καλύτερη αφορμή για να συγκεντρωθεί όλη η οικογένεια και μερικοί καλοί φίλοι για να το γιορτάσουν. 

Έτσι κι έγινε! Διοργανώθηκε ένα πριβέ πάρτι γενεθλίων στο μαγαζί «Athenee» στο κέντρο της Αθήνας και φυσικά από το πλευρό της Σοφίας Καρβέλα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι διάσημοι γονείς της, Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας. Όπως θα δείτε και στα στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν στα social media πέρασαν όλοι φανταστικά και η Σοφία Καρβέλα έσβησε τα κεράκια της τούρτας υπερπαραγωγής έχοντας πλάι της όσους αγαπά.

 

Στιγμιότυπα από το πριβέ πάρτι για τα 39α γενέθλια της Σοφίας Καρβέλα.

 

Λίγες ώρες πριν το πάρτι γενεθλίων η Άννα Βίσση έκανε μία τρυφερή ανάρτηση για τα 39α γενέθλια της κόρης της στο Instagram. «Φέτος μπορώ επιτέλους να σε αγκαλιάσω και να σου ευχηθώ χρόνια πολλά» έγραψε η Άννα Βίσση στην λεζάντα της ανάρτησής της για την κόρη της Σοφία Καρβέλα.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!