Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «Hautes Grecians» για το 2022 στην Πέτρινη Αποθήκη του ΟΛΠ στον Πειραιά, που είχε και φέτος φιλανθρωπικό σκοπό.

Η φετινή διοργάνωση φέρνει το υδάτινο στοιχείο σε πρώτο πλάνο. Το νερό ως ενέργεια, ως θεραπευτική δύναμη, ως πηγή της ζωής και του πλούτου. Το νερό της θάλασσας που μας εξαγνίζει και μας ταξιδεύει. Η μαγεία του νερού σε συνδυασμό με το μοναδικό αττικό ηλιοβασίλεμα, θα δημιουργήσουν το φετινό σκηνικό του Hautes Grecians 2022.

Στόχος του είναι να αναδειχθεί το νέο πρόσωπο της ελληνικής μόδας σε όλο τον κόσμο, αλλά και να στηρίξουν τη μοναδικότητα της ελληνικής υψηλής ραπτικής.

Στη λαμπερή διοργάνωση συμμετείχαν καταξιωμένοι σχεδιαστές και πρωτοπόροι της Ελληνικής Μόδας όπως οι Sotiris Georgiou, 240791ek by Eleni Kavvada, Deux Hommes και Atelier Loukia.

Παράλληλα, ο fashion expert Μιχάλης Πάντος απέτισε φόρο τιμής στη σπουδαία σχεδιάστρια, Σοφία Κοκοσαλάκη, η οποια έφυγε από τη ζωή το 2019, στα 47 της χρόνια, σοκάροντας τον κόσμο της μόδας και προκαλώντας θλίψη σε ολόκληρη την βιομηχανία.

Τέλος, οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν ένα εντυπωσιακό live art performance από την conceptual artist και designer, Caroline Rovithi.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!