Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής τα 28α βραβεία SAG, στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια.

Η Helen Mirren βραβεύτηκε για τη συνολική συνεισφορά της στην υποκριτική και αφιέρωσε το βραβείο της σε όλους του ηθοποιούς.

Η ηθοποιός στον ευχαριστήριο λόγο της εξήγησε γιατί αγαπάει τόσο πολύ το επάγγελμά της και τι είναι αυτό που κρατάει μετά από τόσο χρόνια στη βιομηχανία του κινηματογράφου.

Με ταινίες όπως τα «The Queen», «Calendar Girls» και «Collateral Beauty» στο ενεργητικό της, η Mirren εξήγησε ότι ένιωσε τη μαγεία του να είσαι ηθοποιός όταν βρέθηκε το 2009 στο θέατρο της Επιδαύρου στην Ελλάδα για να υποδυθεί τη Φαίδρα.

«Πριν μερικά χρόνια είχα την πρόκληση να πρέπει να υποδυθώ τη Φαίδρα στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου περίπου 4 χιλιάδων θέσεων. Και ενώ στεκόμουν σε εκείνο τον χώρο των 2 χιλιάδων χρόνων ιστορίας ένιωσα τα φαντάσματα όλων των αρχαίων Ελλήνων περιπλανώμενων ηθοποιών. Ένιωσα τους φόβους τους, τον ιδρώτα τους και ένιωσα ένα με εκείνους. Με τους ηθοποιούς. Είστε εκπληκτικοί», είπε χαρακτηριστικά η Helen Mirren.

Τέλος ευχαρίστησε όλους τους ηθοποιούς που θαυμάζει και με τους οποίους έχει συνεργαστεί, εξηγώντας ότι χάρη σε αυτούς γελάει σε όλη της τη ζωή, ενώ έχει μοιραστεί ξεχωριστές στιγμές στα παρασκήνια, αφού όπως είπε οι ηθοποιοί είναι συναισθηματικά γενναιόδωροι, έξυπνοι, με αφοσίωση και αντίληψη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!
.