Στο 2ο live του House of fame είδαμε να σχολιάζεται μπροστά στους κριτές η παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Jimmy Sion, τον Obi και τον Γιάννη.

Πιο συγκεκριμένα, αμέσως μετά την εμφάνιση του Jimmy Sion στη σκηνή, ο ίδιος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με τον Γιάννη είμαστε πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες, δεν ταιριάζουμε και μες στο σπίτι έχω κάνει κάποιες συμπάθειες με συγκεκριμένα άτομα στα οποία είχα εκφράσει αυτά που σκεφτόμουν για τον Γιάννη. Θεωρούσα ότι μπορεί να είναι διπρόσωπος και το είπα στα παιδιά. Τα είπα και στον Γιάννη όταν τον ψήφισα… Οπότε ο Γιάννης το κανόνισε όλο αυτό, ήθελε να το δηλώσει δημόσια αλλά εγώ δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι λάθος. Να εμπιστευθώ δηλαδή κάτι. τα παιδιά αυτά πήγαν και του το είπαν. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο. Με πρόδωσαν θεωρώ. Τελικά αποδείχθηκε πως όλο αυτό ήταν αχρείαστο, δεν έπρεπε να συμβεί καν αν ο «φίλος» μου Obi δεν τον έπιανε να του τα πει. Τόσο καιρό μου το έπαιζε φίλος αλλά στην ουσία με ψάρευε για να πηγαίνει και να τα λέει».

«Δεν θεωρώ ότι τον πρόδωσα. Διότι πρώτον αυτό είναι που κάποιος θα έλεγε στη θέση μου και δεύτερον γιατί πραγματικά το πιστεύω» απάντησε, με τη σειρά του, ο Obi. «Όταν ο Sion αρνείται πράγματα που μου έχει πει off camera και προσπαθεί να με βγάλει τρελό, περίεργο και προδότη… Όταν ήμασταν στις τουαλέτες, μια μέρα που βούρτσιζα τα δόντια μου, είχες έρθει και μου είχες πει, «μην κάνεις παρέα με τον Γιάννη γιατί είναι κωλόπαιδο και εσύ δεν είσαι σαν και αυτόν»! Χθες το βράδυ όμως μου το αρνήθηκες».

Τελευταίος πήρε τον λόγο ο Γιάννης Αρβανιτίδης ο οποίος και ξεσπάθωσε. «Είναι στιγμές της ζωής μου που αισθάνομαι άσχημα για τον κακό μου χαρακτήρα που πολλές φορές βγάζω προς τα έξω και προσπαθώ να το διορθώσω. Χθες ήταν μια στιγμή που νιώθω περήφανος που η μάνα μου με έκανε απόλυτο, εγωιστή και νευρικό και δεν με έκανε κάτι άλλο».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!