Η Kim Kardashian έκανε μήνυση σε γιατρό που χρησιμοποίησε φωτογραφίες της

Η Kim Kardashian έκανε μήνυση σε γιατρό που χρησιμοποίησε φωτογραφίες της

Το 2013 η Kim Kardashian βρέθηκε στο ιατρείο γνωστού Αμερικανού γιατρού ο οποίος της εφάρμοσε τη μέθοδο «Vampire facial», προκαλώντας μεγάλη εντύπωση. Τότε η Kim Kardashian είχε ανεβάσει στο Instagram μια φωτογραφία που έδειχνε το πρόσωπό της καλυμμένο με αίματα. Βεβαίως, δεν επρόκειτο για κάποιον τραυματισμό αλλά για τη θεραπεία αντιγήρανσης προσώπου «Vampire Facial» ή PRP (Platelet Rich Plasma), στην οποία μόλις είχε υποβληθεί.

Η φωτογραφία είχε συζητηθεί, κάνοντας τη συγκεκριμένη θεραπεία δημοφιλή εκείνη την εποχή. Ο γιατρός, μάλιστα, που έχει στην κατοχή του το εμπορικό σήμα «Vampire Facial», χρησιμοποίησε αυτήν τη φωτογραφία για να προωθήσει τη δουλειά του, γεγονός που ενόχλησε την Kim Kardashian, η οποία κατέθεσε μήνυση εναντίον του.

Σύμφωνα με τη μήνυση που κατατέθηκε, η Kardashian μηνύει τον γιατρό για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, παραβίαση εμπορικού σήματος, λανθασμένη σύνδεση, παραβίαση του δικαιώματος για δημοσιότητα και παραβίαση εμπορικού σήματος κατά τον νόμο της Καλιφόρνια. Όπως αναφέρουν τα έγγραφα που κατέθεσαν οι δικηγόροι της στο δικαστήριο, «ο γιατρός χρησιμοποίησε για να προωθήσει την πρακτική του το όνομα της Kardashian και την εικόνα της σε φυλλάδια, το website, ακόμα και στη σελίδα του στο LinkedIn».

Μάλιστα, η Kim επικοινώνησε με τον γιατρό για να αφαιρέσει τη φωτογραφία και το όνομά της από τις προωθητικές του ενέργειες, και εκείνος αρνήθηκε ζητώντας της λεφτά για τη χρήση του εμπορικού σήματος «Vampire Facial» (που ο ίδιος είχε κατοχυρώσει), το οποίο χρησιμοποίησε για να διαφημίσει το τηλεοπτικό της show.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top