Η Amber Heard μίλησε ακόμα μια φορά για τη σωματική βία που έχει υποστεί από τον Johnny Depp κατά τη διάρκεια του γάμου τους και εξήγησε πως το γεγονός πως δεν έμεινε σιωπηλή επηρέασε τη ζωή και την καριέρα της.

Η 32χρονη ηθοποιός δήλωσε πως οι καταγγελίες στις οποίες είχε προχωρήσει της στοίχισαν μια σειρά από ρόλους. Η Heard λέει πως ένιωσε «όλη την αγανάκτηση της κοινωνίας για τις γυναίκες που μιλούν».

Σε άρθρο της στην Washington Post, η ηθοποιός προχώρησε σε μια αποτίμηση για το τι συνέβη μετά το θόρυβο που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις της για όσα έζησε όσο ήταν παντρεμένη με τον σταρ του Χόλιγουντ. «Φίλοι και σύμβουλοι μου είπαν πως δε θα ξαναδουλέψω ποτέ, πως θα μπω στη “μαύρη λίστᨔ», γράφει προσθέτοντας πως μια ταινία στην οποία είχε συμφωνήσει να παίξει προχώρησε σε αντικατάσταση του ρόλου της και πως ενώ είχε κάνει ήδη φωτογραφίσεις για καμπάνια ενός παγκόσμιου brand μόδας η συνεργασία ακυρώθηκε.

Επίσης, η ηθοποιός αποκάλυψε πως η συμμετοχής της στα μεγάλα blockbuster «Justice League» και «Aquaman» παραλίγο να ακυρωθεί, αφότου προχώρησε στις καταγγελίες. Ο Johnny Depp έχει αρνηθεί επανειλημμένα τους ισχυρισμούς της Amber Heard για σωματική βία εκ μέρους του κάνοντας λόγο για «αισχρές ψεύτικες ιστορίες, κουτσομπολιό και παραπληροφόρηση». Η Heard λέει πως αφού έκανε τις αποκαλύψεις αναγκάστηκε να αλλάξει τον αριθμό τηλεφώνου της, εξαιτίας των απειλών που δεχόταν για τη ζωή της.

«Έβγαινα σπάνια από το διαμέρισμα μου και όταν το έκανα με ακολουθούσαν drone με κάμερες και φωτογράφοι με αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες». Η ηθοποιός πιστεύει πως βρέθηκε κατηγορούμενη «στο δικαστήριο της κοινής γνώμης». Ελπίζει πως με το να μοιραστεί τις σκέψεις της θα «συνεισφέρει στο να δεχτούν περισσότερη υποστήριξη οι γυναίκες που μιλούν για τη βία». Η ξανθιά καλλονή, η οποία χώρισε από τον Johnny Depp το 2017, μόλις δύο χρόνια μετά το γάμο τους, καλεί την κοινωνία «να δουλέψει ώστε να απαιτήσει αλλαγές στους νόμους, τους κανόνες και τις κοινωνικές νόρμες».