Η Άννα Ανδριανού μιλάει για το τηλεοπτικό της comeback

Η Άννα Ανδριανού μιλάει για το τηλεοπτικό της comeback

Η Άννα Ανδριανού κάνει comeback στην τηλεόραση με τη σειρά «Ο άντρας των ονείρων μου».

Η ηθοποιός μαζί με τη φίλη της Εμμανουέλα Αλεξίου θα διασκευάσει το σενάριο καθώς πρόκειται για ξένη σειρά.

«Στη νέα κομεντί του Star, σε σκηνοθεσία Ρένιας Εσκενάζυ και Κώστα Κιμούλη, υποδύομαι την Ελλη, μια δυναμική τηλεοπτική παραγωγό και φοβερή μαμά, η οποία χειραγωγεί την κόρη της, την Αθηνά (Βασιλική Τρουφάκου), τόσο στα επαγγελματικά της όσο και στα προσωπικά της. Επειδή εκείνη έχει χωρίσει από τον άνδρα της εξαιτίας της πεθεράς της, επηρεάζει την κόρη της σε τέτοιο σημείο, που την πείθει να βρει και να παντρευτεί έναν σύζυγο χωρίς γονείς. Μέσω internet, μητέρα και κόρη βρίσκουν τον ιδανικό γαμπρό, τον Τζακ (Δημήτρης Λιακόπουλος), ο οποίος είναι ορφανός και υιοθετημένος από Βρετανούς γονείς, τους οποίους βλέπει σπάνια» αναφέρει η ηθοποιός και σεναριογράφος στην Espresso.

Και συμπληρώνει: «Για κακή τύχη μάνας και κόρης, τα παιδιά θα μείνουν σε μια πολυκατοικία, όπου δίπλα τους κατοικεί μια λαϊκή, αγαπησιάρικη οικογένεια με πολλά μέλη. Τότε ο Τζακ θα νιώσει ότι η αχίλλειος πτέρνα του είναι η έλλειψη μιας ζεστής φαμίλιας και θα θελήσει να ψάξει τους βιολογικούς γονείς του, ενώ οι επισκέψεις στο διπλανό σπίτι με τη φοβερή γιαγιά και τις απίθανες εγγόνες θα γίνει μέρος της καθημερινότητάς του».

 Από τον Ιούνιο η Άννα Αδριανού έχει μπει σε διαδικασία εντατικών προβών και για το θέατρο, αφού θα δοκιμαστεί σε έναν συγκλονιστικό μονόλογο του θεατρικού συγγραφέα Βασίλη Κατσικονούρη, τον οποίο θα σκηνοθετήσει ο ηθοποιός Αλέξανδρος Σταύρου, στη δεύτερη σκηνοθετική απόπειρά του. «Στο θέατρο Αλκμήνη θα ανεβάσουμε με τον Αλέξανδρο ένα γλυκόπικρο έργο με κωμικά στοιχεία. Θα υποδυθώ μια μάνα που βρίσκει την ευκαιρία να πάει να μιλήσει στον γιο της, για να του πει τα πάντα, για τον άσχημο γάμο της, για την ανάγκη της να ερωτευτεί, για τη σχέση τους και πόσο την πειράζει που δεν συνομιλούν. Η πλάκα είναι ότι αυτή η μητέρα πηγαίνει με ένα τάπερ κολοκυθόπιτα να συναντήσει το παιδί της, το οποίο δεν μπορεί και να αντιμιλήσει, καθώς είναι εύζωνας!»Scroll To Top