Για την ανανέωση της συνεργασίας του με το Happy Day, αλλά και τη συμφωνία με επιτυχημένο σίριαλ του Alpha μίλησε ο Κώστας Φραγκολιάς στην Ελένη Τσολάκη και στο Open Weekend.

Ο Κώστας Φραγκολιάς ανέφερε αρχικά: «Έχει γίνει όλος αυτός ο ντόρος αν θα ανανεώσω. Μου κάνει πολύ περίεργο και παράξενο. Τέλος πάντων… Όταν είσαι σε μία δουλειά…εγώ είμαι από το 2014…κι έχεις την άνεση, το θάρρος και το θράσος να ζητήσεις το κάτι παραπάνω, αυτή είναι και η εξέλιξή σου. Κάνουμε μία δουλειά που πρέπει συνέχεια να προχωράμε μπροστά και κάτι πρέπει να γίνεται».

«Η επιτυχία αυτής της εκπομπής οφείλεται σε πολλούς παράγοντες. Της ομάδας πίσω από τις κάμερες, της αρχισυντάκτριας Μαίρης Παλιαλέξη, της Σταματίνας Τσιμτσιλή που θεωρώ ως καλύτερη Ελληνίδα παρουσιάστρια. Περνάμε τόσο ωραία κι αν σταματήσω, ειλικρινά θα μου λείψει το πρωινό μου παρεάκι. Είναι το σχολείο μου πια» πρόσθεσε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Ο Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε ότι από τη νέα σεζόν θα παίξει στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, “Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα”.