Συνέντευξη στην εφημερίδα Realnews παραχώρησε η Αναστασία Τσιλιμπίου, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον αγαπημένο της Γιάννη Μαλαθουνιάδη (John Malath), αποκαλύπτοντας τι είναι εκείνο που ξεχωρίζει σε αυτόν.

«Στον σύντροφό μου βρήκα αυτά που με κάνουν να νιώθω ότι ο άνθρωπός μου με σέβεται, με εκτιμά και με καταλαβαίνει. Εκτιμώ το πάθος του να κυνηγά τα όνειρά του και με στηρίζει σε ότι κάνω» δήλωσε η Αναστασία Τσιλιμπίου.

«Ξέρω ότι ούσα δημόσιο πρόσωπο οι ερωτήσεις για την προσωπική μου ζωή θα με κυνηγούν πάντα. Θα μου πείτε, “τότε τι ανεβάζεις την προσωπική σου ζωή αν δε θες να μιλάς γι΄αυτή”. Θέλω απλά να νιώθω φυσιολογικά, να μοιράζομαι με τους διαδικτυακούς μου φίλους και πιο καθημερινές στιγμές. Προτιμώ να κρατώ χαμηλό προφίλ και να μη μιλώ με τόσες λεπτομέρειες γιατί δε νομίζω ότι ενδιαφέρει τόσο τον κόσμο», πρόσθεσε η Αναστασία Τσιλιμπίου.

Σε άλλο σημείο, η Αναστασία Τσιλιμπίου τονίζει πως για την ώρα προτιμά να μιλά περισσότερο για τη δουλειά της για να την μάθει ο κόσμος μέσα από αυτή, άλλωστε ακόμα είναι μόλις 24 ετών και έχει πολλά να δείξει στον χώρο της υποκριτικής.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!