Η Angelina Jolie κινδυνεύει να χάσει την επιμέλεια και τη κηδεμονία των παιδιών!

Η Angelina Jolie κινδυνεύει να χάσει την επιμέλεια και τη κηδεμονία των παιδιών!

Μπορεί όλοι να πίστευαν πως η διαδικασία για  το διαζύγιο Pitt - Jolie έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και η Angelina Jolie έχει την πλήρη κηδεμονία των 6 παιδιών του πρώην ζευγαριού, αλλά τώρα σύμφωνα με νέες εξελίξεις η Jolie κινδυνεύει να χάσει την επιμέλεια και τη κηδεμονία των παιδιών.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που έχει στην κατοχή της η ιστοσελίδα «The Blast», αυτό μπορεί να συμβεί αν δεν λάβει μέτρα για να βελτιώσει τη σχέση των παιδιών με τον πατέρα τους, καθώς προφανώς η δικαστική διαμάχη για τα παιδιά συνεχίζεται και ο Pitt εξακολουθεί να διεκδικεί ακόμα και την πλήρη επιμέλεια των παιδιών.

Ο δικαστής στην συνεχιζόμενη υπόθεση διαζυγίου τους, δήλωσε πως τα έξι παιδιά «δεν έχουν σχέση με τον πατέρα τους κάτι που είναι επιβλαβές γι’ αυτά» προσθέτοντας ότι «είναι κρίσιμο πως το καθένα από αυτά θα έχει μια υγιή και ισχυρή σχέση με τον πατέρα και τη μητέρα του».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δικαστήριο υποχρεώνει πλέον την Angelina να δεχτεί πως οι επισκέψεις του Brad θα πρέπει να γίνουν πιο συχνές, όπως και να αυξηθούν τα δικαιώματά του Pitt σε ό, τι έχει να κάνει με τις αποφάσεις που αφορούν στα παιδιά.

Προφανώς η Angie συμμορφώθηκε με την απόφαση αυτή, και σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, το διάστημα το οποίο βρίσκεται στο Λονδίνο για τα γυρίσματα του Maleficent 2 ο Brad θα δώσει βροντερό παρών στη ζωή της.

 

Scroll To Top