Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt έχουν πάρει επίσημα διαζύγιο ήδη από τον Απρίλιο του 2019, ωστόσο εκκρεμούν ζητήματα οικονομικής φύσης και επιμέλειας των 6 παιδιών τους.

Μάλιστα η ηθοποιός πρόσφατα ζήτησε την αντικατάσταση του δικαστή της υπόθεσης του διαζυγίου από τον Brad Pitt, John W. Ouderkirk, λόγω της προηγούμενης σχέσης του με την δικηγόρο του ηθοποιού, Anne C Kiley.
 

Σύμφωνα με έγγραφα που κατατέθηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες τη Δευτέρα, η Jolie λέει ότι ο Jude Ouderkirk «απέτυχε να αποκαλύψει τις υποθέσεις που έδειξαν την τρέχουσα, συνεχιζόμενη, επαναλαμβανόμενη σχέση πελάτη μεταξύ του δικαστή και του συμβούλου του εναγόμενου».

Αναφέρεται επίσης ότι η Anne C. Kiley «υποστήριζε ενεργά τα οικονομικά συμφέροντα του δικαστή Ouderkirk ώστε να επεκταθεί ο διορισμός του (και η ικανότητά του να συνεχίσει να λαμβάνει αμοιβές) σε μια υπόθεση υψηλού προφίλ».

«Όπως αναφέρεται στην κατάθεση, το μόνο που ζητάει η πελάτισσά μου είναι μια δίκαιη δίκη βασισμένη σε γεγονότα, χωρίς ιδιαίτερες ευνοϊκές διευκολύνσεις και από τις δύο πλευρές» εξήγησε η δικηγόρος της Jolie, Samantha Bley DeJean, στο Associated Press. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!