Η διευθύντρια της Αμερικανικής Vogue Anna Wintour και ο εκατομμυριούχος του κλάδου των τηλεπικοινωνιών Shelby Bryan ύστερα από 16 χρόνια έγγαμου βίου αποφάσισαν να χωρίσουν!

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Page Six, το πρώην ζευγάρι είχε απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα και πλέον ο καθένας μένει χωριστά με την Wintour να έχει διαλέξει να απομονωθεί στην βίλα της, ενώ ο Shelby να έχει πάει στο Τέξας.

Τον Νοέμβριο, το Page Six είχε αναφέρει πως τα πράγματα δεν πήγαιναν και τόσο καλά μεταξύ της Anna Wintour και του Bryan από το 2013, όταν αποκαλύφθηκε πως χρωστούσε περίπου 1,2 εκατομμύρια δολάρια σε φόρους. «Έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία τους κοινή εμφάνιση», είχε δηλώσει μια πηγή τότε.

Κανένας δεν έχει κάνει καμία δήλωση για τον χωρισμό, παρόλα αυτά έχει ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου και είναι κάτι πολύ δυσάρεστο!

Η Anna Wintour ήταν μαζί με τον Shelby Bryan από το 1999, όταν άφησε την πρώην σύζυγό του, για τα μάτια της εκδότριας. Δεν είναι, πάντως, ακόμη σαφές τι προκάλεσε τον χωρισμό, αλλά πολλοί θέλουν τον Bryan να επέστρεψε στην πρώην σύζυγό του, Κάθριν Μπράιαν, της οποίας ο σύζυγος, επενδυτής τραπεζίτης, Ντέιμον Μετζακάπα πέθανε το 2015. «Η Κάθριν και ο Shelby έχουν παιδιά μαζί και είναι φίλοι. Αυτό είναι όλο», είπε μια πηγή, όταν ρωτήθηκε για την πιθανή επανασύνδεσή τους.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!