Η απάντηση-σπόντα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στην πρώην συντρόφο του Στάθη Σχίζα

Η απάντηση-σπόντα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στην πρώην συντρόφο του Στάθη Σχίζα

 

Η πρώην σύντροφος του επιχειρηματία και μητέρα της κόρης του Στάθη Σχίζα μετά τη επιβεβαίωση της σχέσης του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε ένα post με αιχμές.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία βρέθηκε στο Yes I do catwalk, το απόγευμα της Πέμπτης, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους να σχολιάσει την εν λόγω ανάρτηση.

«Έχω πάρα πολλές δουλειές αυτήν την περίοδο και δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με τα χ, ψ άτομα που προσπαθούν να πάρουν δημοσιότητα στις πλάτες μου» επεσήμανε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Όσο για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη είπε με χιούμορ: «Αν την πιάσω τη σουσουράδα… Τη ξέρετε, δεν κρατάω τίποτα για τον εαυτό της. Το λάθος μου ήταν ότι τις είχα δώσει αυτές τις φωτογραφίες. Δεν στενοχωρήθηκα με την έκταση που πήρε το θέμα, απλά δεν το έκανα τόσο καιρό γιατί δεν μου αρέσει να στηρίζω την πορεία κάποιου (σ.σ. του Στάθη Σχίζα) στη σχέση μας».

«Ζω μόνη μου με τον έρωτά αυτό τον καιρό γιατί το παιδί είναι στον Άγιο Δομίνικο. Σίγουρα νιώθω πιο απελευθερωμένη αλλά δεν μου αρέσει να εκμεταλλεύομαι τη σχέση μου και είναι ο λόγος που δεν το έλεγα τόσο καιρό για να πάει καλά ένας άνθρωπος σε αυτό παιχνίδι. Ακόμη δεν ανακοινώσαμε τη σχέση μας με τον Στάθη και θα πούμε για επόμενο βήμα; Τον γνωρίζω 7-8 χρόνια και είμαστε περίπου ένα χρόνο μαζί. Ο πρώην μου ξέρει για τη σχέση μου με τον Στάθη», πρόσθεσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top